Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudom mit tegyek, adjak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit tegyek, adjak a pasinak egy esélyt? N22

Figyelt kérdés
Van egy nagyon rendes érzékeny férfi,egy kérdésem kapcsán ismerkedtünk meg,barátkozásnak indult,de nagyon megkedveltük egymást,mmert szinte egyformák vagyunk.És nagyon érzékeny,tudom,hogy bízhatnék benne,még verset is írt nekem,és tudom,hogy nem vicc,tényleg komoly ember.Találkoztunk,és azt mondta,nem akar nélkülem lenni.Szóval annyi a probléma,hogy 15 évvel idősebb nálam,és hát azaz igazság,nem egy nők álma szóval nem néz ki jól.Most akkor mit csináljak?

2013. jún. 26. 20:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha tőlünk vársz megoldást, akkor hagyd a fenébe az egészet. Ne mondd már, hogy nem tudod eldönteni, kell-e neked. Ha lelkileg rendben van és egy kicsit is bejön, miért habozol?
2013. jún. 26. 20:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Felejtős.... komoly dolog nem lehet belőle sajnos
2013. jún. 26. 20:38
 3/6 Pain for Pleasure ***** válasza:
Az elsőnek igaza van.
2013. jún. 26. 20:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Képet kérünk!
 5/6 anonim ***** válasza:
Most verset írt és nagyon érzékeny és odáig van érted,csak az a gond hogy jobban ki kell ismerni az emberek belsőbb világát,nehogy később hidegzuhany érjen.
 6/6 anonim ***** válasza:
hát ha nem látod vonzónak... akkor gondolom semmit
2013. jún. 26. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!