Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Már fél éve nagyon tetszik 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már fél éve nagyon tetszik 1 lány mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én 17 éves vagyok a lány 16 egy suliba járunk, de csak köszönő viszonyban vagyunk semmi több. Mindeki mondta nekem ,hogy miért nem mondom el neki.Ezért eltökéltem hogy bevallom neki így fél év után. De októberben nem tudom miért ha pl jön velem szembe direkt elfordul és nem köszön:S Megkérdeztem msn-en miért nem köszön és azt mondta azért mert nem figyel oda. Pedig már fél éve köszönő viszonyban vagyunk meg msn. Nem tudom ez mit jelenthet nála azt mondta nem haragszik de vajon mit jelenthet? Így ez kicsit visszafogott, hogy elmondjam neki:S Sosem volt még barátnőm szóval eléggé tapasztalatlan vagyok :S De ha meg is merném mondani szerintetek hogy mondjam el neki? Előre is köszi a válaszokat.
2009. okt. 14. 00:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha egy nőt megkérdezel, hogy mi a baja és azt mondja, hogy SEMMI!!! Na akkor valami nagy baja van. :)
2009. okt. 14. 00:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet csak tényleg bamba...én is az vagyok:P
2009. okt. 14. 00:17
 3/5 A kérdező kommentje:

Lehet az de azért egész október hónapban? :S Egyébként köszi a válaszokat.

De ha bamba is akkor hogy szólítsam meg?

2009. okt. 14. 00:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem értem miért nem mered elmondani, veszteni valód nincs. Mondd el hogy tetszik neked, és hívd el valahova. Ha nem akar menni akkor ennyi, ha igen akkor nyert ügyed van.
2009. okt. 14. 00:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Próbálj te támadni, köszönj neki te :) Lehetöleg úgy hogy biztosan hallja, de azért ne ordibálj.
2009. okt. 14. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!