Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már hogy egy pasi csak lefektetni akart titeket? Hogy derült ki hogy mi a célja?
A pasik kb. 80 %-a csak azt akarja, szerintem.
Elég egyértelmű, ha már az első randin megkérdezi, hogy nem aludnék-e nála. Vagy ha nem is kérdezi, de úgy viselkedik.
Ha a pasi többet akar, akkor vár min. 1 hónapot, amíg felhozza a témát.
És ezt írd fel, hogy aranyszabály.
Én sokat jártam régebben diszkóba, és sok fiú azt hiszi, hogy vesz neked egy kólát, és már vihet is. Szóval a buli végén megkérdezte a srác, hogy vele alszom-e. Nem. Soha nem láttam őket többet, bár azért az illendőség kedvéért elkérték a telefonszámomat.
Volt egy srác, aki mégis felhívott 2 nap múlva, legnagyobb meglepetésemre. Azt hittem, hogy megdőlt a szabály. Persze naiv voltam. Elég ritkán találkoztunk, heti egy alkalommal, viszonylag hamar le is feküdtem vele. 2 hónapig tartott, amikor egy kisebb nőgyógyászati beavatkozást kellett rajtam elvégezni, és a doki csak utólag mondta, hogy fél évig nincs szex. A srác természetesen azonnal kidobott, nem akart fél évet várni. Jó, csak 2 hónap volt, de eléggé nehezen hevertem ki. Mert utólag, ahogy elemezgettem, elég egyértelmű volt, hogy kizárólag szexre kellettem neki, hogy lehettem ilyen ostoba!
Szóval egy biztos, min. az első 5 randin szóba se kerüljön a szex, és max egy csók. Ha ennél rámenősebb ne ábrándozz komoly kapcsolatról.
Most biztos írnak majd többen is, hogy ők már az első randin, és mégis évek óta együtt vannak. Hm. 1000-ből egy van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!