Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmadik kérdése:
Hol tudnék idösebb nökel, , ismerkedni"?
Figyelt kérdés
2013. jún. 24. 16:51
2/7 anonim válasza:
nagyon sejtelmes az az idézőjel... egyből bevernéd mi?
3/7 anonim válasza:
Protézis áruító helyeken, macsakonzerv-osztályon, kötögetőklub, fonó, Gyurcsány Ferenc tiszteetére rendezett party, TSZ "egykori tagok" gyűlése, CSONKA PICI KONCERT, Korda Györgynek szánt adományok gyűjtőhelye, turkáló, gyógyszertár, orvosi rendelő.
4/7 anonim válasza:
Nyugdíjas klub. Esetleg ha megmosod neki a műfogsorát, vagy kiszámolod neki a napi gyógyszeradagját, meg leversz vele egy kártyapartit, más is lehet.:D
5/7 anonim válasza:
A Gerbeaud cukrászdában régen sok idős nő volt, akik a nagy csodára vártak. Most nem tudom mi a helyzet.
(Csak hallomásból tudom.)
6/7 A kérdező kommentje:
Mivel sok aki csak a végleteket ismeri én a 40-es korú hölgyekre gondoltam és nem a nagymamákra
2013. jún. 24. 17:07
7/7 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy lenne konkrétan ilyen hely, ahol a facér 40-esek összegyűlnek. Érdemes lenne a neten próbálkoznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!