Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hellló! Hová menjünk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hellló! Hová menjünk?

Figyelt kérdés
Már régóta tetszik nekem egy srác...és most lehívott randizni!Mondta hogy én mondjam meg,hogy hová menjünk!Én mondtam,hogy oké!Szóval hová menjünk?Mert az a helyzet,hogy nem akarok menni ilyen helyekre mint a pizzázó vagy valamilyen olyasmi hely ahol sokan vannak vagy valami,ja és elenne az első közös randink!De ha valami olyan helyet mondok ahol kettesben lehetünk akkor lehet,hogy ő azt fogja gondolni,hogy én is egy amolyan "könnyen megkapható" típus vagyok,de nem!A beülős helyekkel meg az a bajon,hogy nem tudom,hogy hogy van ez az én fizetek,most te!Vagy ha meghív az olyan furi nekem....vagy nem is tudom..... :S mit csináljak eléggé félek!És hová menjünk???
2009. okt. 13. 14:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Állatkert? Jó séta,rengeteg közös téma jöhet,és jól is éreznétek magatokat.Ha elfáradtatok akár le is lehet ülni egy padra,vagy a kajáldába ahol megihatok egy kávét,vagy üdítőt.
2009. okt. 13. 14:59
 2/4 anonim ***** válasza:
39%
Szobára. Aztán mindent bele. ÉLJETEK amíg egy kib.szott nagy meteor bele nem csapódik a földbe és szétrobban minden darabokra.
2009. okt. 13. 15:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a fiú dolga lenne. Én meg itt töröm magam állandóan hogy hova vigyem a csajokat... Ez azért is gáz mert nem tudni mennyi pénzt szán a randira, nem mintha ez lenne a lényeg, de te meg mégsem rendelkezhetsz az ő pénzével. Másrészt elég hideg van, ilyenkor már nem jó kint sétálni annyira, sokáig meg pláne. Szerintem mondd azt neki hogy meglepetés legyen ahova elvisz:)
2009. okt. 13. 16:46
 4/4 anonim ***** válasza:
vidd lakásra, bósszatok hajnalig!
2009. okt. 14. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!