Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért lesnek a fiatal fiúk, miközben nem akarnak tőlem semmit?
Itt egy példa:
Egy 14 éves megnéz egy 20 éves csajt ha tetszik neki, mégse akar járni vele (általában).
Köszönöm a képeket!
Ezek alapján nekem szimpatikus vagy - az egyik képed alapján (ahol csak simán álldogálsz, leeresztett hajjal). ott úgy nézel ki, ahogy én a rendes és szép lányokat elképzelem. Éppen megfelelő, amit fogni lehet rajtad. Ha olyan helyzetben lennék - lehet, hogy megpróbálnék ismerkedni veled.
Viszont van egy pár képed, ami alapján... hát... ahol a kezed a fejed mögé teszed, ott nem szép a frizurád, az arcod meg eléggé beképzeltnek néz ki. Gondolom, ez akar lenni a szexi kép. Ha így nézel a fiúkra is, akkor persze, hogy nem mernek odamenni hozzád.
A többi képeden meg, ahol nincs rajtad szemüveg, ott elég fura arckifejezést tudsz vágni. Ez a disszonancia érződik amúgy a klubjaidról is... szerintem természetes, hogy ez megriasztja a fiúkat.
Azt is javasolom, hogy szemből fényképezd az arcod, és nézz a másikra, ne oldalról vagy féloldalról.
Végül: ha szeretnél valamit egy fiútól - különösen, ha ő a fiatalabb - akkor te is odamehetsz hozzá! Csak ne rohand le, mert akkor nem biztos, hogy összejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!