Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes belé?
Sziasztok! 18 éves lány vagyok, most érettségéiztem, és a volt osztályomba járt egy fiú, akivel az utóbbi időben nagyon jókat és tartalmasan beszélgettünk, és időközben beleszerettem... Érzelmeim megvallásához nincs elég bátorságom... Itt jön a képbe a 'legjobb barátnőm' akinek beszámoltam érzelmeimről a fiú iránt, és kezdetben azt mondta, hogy nagyon összeillünk, de azt vettem észre, a szokásosnál is jobban ráakaszkodik, mondván, a fiút az öccsének tekinti, így megölelheti, megpuszilhatja és írogatja neki, hogy kicsim, édesem, drágám... sőt ezt még élőben is... Csak mert én félénk vagy, ő megteszi... biztos hogy nem szerelmes belé, és csak engem téveszt meg?
Nem tudom mit gondoljak... Teljesen magam alatt vagyok ezek miatt... és a barátnőm, olyanokat kérdez, hogy ugye nem vagyok féltékeny rá, de hogy is mondhatnám, hogy ne érjen hozzá, hiszen nem a tulajdonom...
Kérlek, segítsetek... Mit tegyek? Bevalljav?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!