Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz egy fogszabályzós csajjal járni?
Figyelt kérdés
De nem ugy , hogy időközben lesz neki, hanem hogy mikor megismered (ha egyáltalán szóba állsz ilyennel) már van neki. Olyan 14-20 év körüli srácoktól várok választ (merthogy 14 vagyok) :) Köszi!2007. szept. 22. 10:42
1/18 anonim válasza:
(a kérdező vagyok, szóval én beragasztottra gondolok, tudjátok ami benn van éjjel nappal....)
2/18 anonim válasza:
Nos, bár én nem vagyok fiú és fogszabályzós is vagyok, sőt 14 éves elmondanám a véleményem. Ne azt nézd, hogy mások mit gondolnak, hanem azt, hogy te mit érzel! Ha neked tetszik a csaj, akkor nincs miről beszélni. Ez nem ciki, csak egy állapot, ami jobb esetben egy évig tart, rosszban kettő esetleg három. Szerintem fölösleges azzal foglalkoznod, hogy ki mit mond...
5/18 anonim válasza:
Jah,bocsi, ez nem derült ki naon a kérdésedből... Legalábbis számomra, bocsi! Akkor sajnos nem tudom a választ. Remélem nem :P
6/18 anonim válasza:
Szerintem ha te vagy a lány, akkor is megtalálod a második válaszban a választ a kérdésedre. Olyan pasi meg sem érdemel, aki a fogszabályzód miatt nem akar veled járni.
7/18 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem!! Inkább azzal a fiúval gáz járni, aki úgy gondolja, hogy gáz fogszabályzós lánnyal járni. Az hogy bevállaltad a fogszabályzót, azt mutatja, hogy törődsz magaddal (az egészségeddel, a külsőddel, stb.), és ez vonzóvá tesz egy lányt. Ha egy fiú emiatt nem jár egy lánnyal, az arra utal, hogy még nem nőtt be a feje lágya :)...
8/18 anonim válasza:
Szerintem, és én fiú vagyok, egyáltalán nem gáz. Volt egy csaj, aki nagyon bejött nekem, és két évig fogszabályzó volt rajta, de soha nem zavart. És különben is, a fogszabályzó sem marad fenn örökké.
9/18 anonim válasza:
Ha neked tetszik akkor nem a többi nem fontos."A szerelem mindent legyőz."
10/18 anonim válasza:
szerintem ez egyáltalán nem gáz mi lenne ha forditott helyzetbe lennétek?ha szereted igazán akkor ne a külső érdekeljen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!