Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csók izzadtan? Vagy nem baj? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ilyenkor nyáron ugye mindenki izzad, de ha randi van akkor biztos nem kellemes egy izzadt csók a napon. Kicsit tartok mindentől nagyon megakarok felelni neki. De ő még csak az első pasim lenne. Kérlek adjatok tanácsokat. Köszi2013. jún. 19. 16:06
1/4 anonim válasza:
Ne izgulj, biztos hogy ő is izzadni fog!. Menjetek olyan helyre ahol kicsit hűvösebb van, és ne a tűző napon legyetek.
2/4 anonim válasza:
Nem értem az ilyen kérdéseket... Emberek vagyunk, izzadunk. Aki ezt nem fogja fel, az egy f*sz, annak miért akarna bárki is megfelelni? A másik ilyen kedvencem, amikor azon izgulnak a csajok, hogy mi lesz ha ott alszik a pasinál, és reggel az meglátja smink nélkül. Kiborít...
3/4 anonim válasza:
Engem felizgat a gondolat, ha egy lány izzadt :)
4/4 anonim válasza:
Engem is kifejezetten ez izgat fel... ha egy lány izzad, akkor nekem nagyon bejön. Lehet, hogy másnak nem nagyon tetszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!