Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen volt az első barátod/barátnőd?
Figyelt kérdés
2009. okt. 11. 20:30
11/32 anonim válasza:
13.De sokszor azt gondolom,hogy nem kellett volna.Nagyon megbántott,de az utána következőt legalább igazán tudtam szeretni és meg is érdemelte.:)
13/32 anonim válasza:
12évesen, de a csaj azt sem engedte h megcsókoljam :S nem volt komoly...
14/32 anonim válasza:
13 évesen...:) 16 éves csajszival:D
15/32 anonim válasza:
13 évesen, másfél évig tartott... :)
L
18/32 anonim válasza:
nekem 13 :) és egy hónapja járunk ,de nagyon szeretjük egymást :) (13,5f)
19/32 anonim válasza:
12 évesen,akkor a lány volt 14.Jah és kinézett amúgy vagy 16nak :D Meg is néztek búcsú csók után az emberek rendesen.. :D Kár hogy nem tartott olyan sokáig. :( Jó persze most gondolhatjátok mit akar egy 14 egy 12 évestől?! Hát csak annyit hogy szerintem-és ezt sokan-meg is mondták-hogy koromhoz képest elég értelmes voltam. :D Szóval jah 12 évesen :)
20/32 anonim válasza:
Ehh most így átolvasva volt benne pár hiba :$ Bocsi. Este van :D Szóval akkor javítanék: "egy 14 éves";és a "sokan-" után nem kell az a csúnya kötőjel :D Még 1x bocsi :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!