Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csúnyácska fiú egy gyönyörű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnyácska fiú egy gyönyörű lánnyal, vélemény?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok, nem mondom magam nagyon csúnyának, igazából nem is vagyok csúnya, csak olyan semmilyen, az emberek nem igazán jegyeznek meg maguknak, néha azt kívánom inkább lennék röhejes csak jegyezzenek meg:). Nemrég megismerkedtem egy lánnyal akivel már nagyon régóta szeretnék, 16 éves. Az előző barátai tipikus sármos, jóképű pasik. A lány nagyon kedves velem, gyakran találkozunk suli előtt egy cigire. Szerintetek van esélyem vagy csak barátnak akar, és nem mutatkozna velem...?
2009. okt. 10. 22:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

ne légy ennyire pesszimista

saját magukat nem sokan tartják szépnek,mégis tetszenek embereknek :) sok sikert

2009. okt. 10. 22:29
 2/11 anonim ***** válasza:
81%

ugyan már, a fiúknak mióta kell jól kinézniük? talán pár éve, mióta kitalálták, hogy kevés ahhoz a b*zi, hogy csak nekik áruljanak rajolós divatholmit, meg szőrtelenítőt. :)

egy heteroszexuális férfi NE nézzen ki szebben az ördögnél.

mert az gáz.

2009. okt. 10. 22:43
 3/11 anonim ***** válasza:
57%

22:43

Szal szted az gáz, ha valaki nem úgy néz ki mint akit most szedtek ki az egyik konténerből?Már bocs de kb ezt a csúnyák mondják.

A kérdezőnek viszont...->Sokan nem is gondolják magukról, hogy jól néznek ki ennek ellenére pedig igen:)

Rólad fogalmam sincs, de sztem hívd el valahova és majd kiderül, hogy mit szeretne tőled :)

2009. okt. 10. 22:49
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
én se tartom/ttam magam vmi hű de jóképűnek, aztán jöttek lányok az életembe, akiknek tetszettem. Sokan mondták is h jóképű vagyok, de volt akinél csak "látszott" h tetszem neki. Ennek ellenére most se vagyok teljesen elégedett magammal. Egyébként a kisugárzáson is sok múlik, sok olyan srácot ismerek akik "semmi extrák", mégis van egyfajta kisugárzásuk (magabiztosak, lazák, tudomisén), ami megfogja csajokat.
2009. okt. 10. 23:03
 5/11 anonim ***** válasza:
18%
Menjél gyúrni. Miné izmosabb vagy, annál több esélyed van a lányoknál.
2009. okt. 10. 23:28
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

utolsónak: ez hülyeség.. mindenkinek más tetszik...

kérdezőnek: én is azt mondom h hivd el valahova. az hgy kedves veled ez jo jel, de soha nem fogof megtudni hogy mit is akar, ha nem vagy vele nyilt.

annyit viszont tudj, hogy ha megtudja a valós szándékaidat elképzelhető hogy teljesen máshogy fog hozzád viszonyulni. ugyhogy ha ez történik fel a fejjel és keresgélj tovább...

hajrá

2009. okt. 11. 01:00
 7/11 anonim ***** válasza:
74%

elözö vagyok:

*annyit viszont tudj, hogy ha megtudja a valos szándékaidat és NEMLEGES VÁLASZT KAPSZ (ez kimaradt...:D) akkor elképzelhető hogy....:D:D:

reélem érthetőDD:D:D:D:

2009. okt. 11. 01:02
 8/11 anonim ***** válasza:
43%
Fiú vagyok, gyúráshoz annyit, hogy azért ne lógjanak az izmaid... csak pupsodjon ha feszited :)
2009. okt. 11. 01:03
 9/11 anonim válasza:
100%
SZUBJEKTÍV!!lehet hogy az én szememben az a lány borzalmasan csúnya ,te viszont egy baromi jó pasi vagy. hátha az ő szemében is (:
2009. okt. 11. 11:00
 10/11 anonim ***** válasza:
78%

Ha elég bátor és merész vagy vagy elég érdekes a lány számára akkor a kinézet nem akadály.

A legrondább csávóknak van a legjobb nőjük mert elég bátrak, elég vagányak...

Próbálkozz...csak lazán...sok sikert:D

Jakomo 25f

2009. okt. 12. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!