Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy parázok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy parázok a csajozástól?

Figyelt kérdés
Pedig nagyon szeretnék már egy barátnőt. Egy 19 éves fiú.
2008. jún. 21. 12:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert tapasztalatlan vagy?
2008. jún. 21. 12:39
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is paráztam, meg még mindig parázok. :) Az első barátnőm gyakorlatilag engem szedett fel. :)) A lényeg, hogy ha már összejön egy csaj, onnantól nagyon sokat fogsz tanulni arról hogyan kell kezelni egy csajt, stb. A csajozás is sokkal könnyebben fog menni utána.
2008. jún. 21. 12:47
 3/9 anonim válasza:
88%

Nálunk lányoknál se könnyebb a helyzet. Nehéz olyan pasit találni aki tetszik és nem egyből vízszintben szeretné látni az embert. Mindenesetre remélem jobb lesz mindenkinek a helyzete idővel.

17 éves csaj

2008. jún. 21. 13:06
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Úszni is úgy tanultál meg feltételezem, hogy egyszer belementél a mélyvízbe. A csajozás is ilyen, bele kell vágni! Biztosan találsz egy helyes, kedves lányt aki segít átlendíteni a kezdeti izgalmakon. :)
2008. jún. 21. 13:40
 5/9 anonim ***** válasza:
47%
mert tapasztalatlan vagy járj el diszkóba és más szórakozo helyekte
2008. jún. 21. 14:33
 6/9 anonim válasza:
100%
úgy tekintesz a lányokra mint valami túlmisztifikált lényekre és persze nincs önbizalmad és megkockáztatom, hogy nem szeretsz veszíteni. Ismerkedj első körben a neten csajokkal dumálj velük és így mindketten anonimok maradtok, de mégis szerezel tapasztalatot, hogy valójában mit akarnak, hisz neten jobban megnyílnak az emberek. A másik, hogy ha látják rajtad, hogy nincs önbizalmad akkor nem látnak benne fantáziát. Ha látják, hogy van önbizalmad akkor bejön a belső hang: "mire fel van? Tán sikeres? Miért sikeres?" és így tovább. Legjobb ha a lányokat megpróbálod úgy kezelni mint a legjobb haverodat csak udvariasabb vagy velük és nem viselkedsz állat módjára. A 'legeslegjobb' módszer mégis az, ha MINDEN csajhoz odamész és mindegy milyen témát hozol fel (bár lehetőleg ne gusztustalan/alpári/szex legyen). A legtöbben lehet/tuti, hogy el fognak hajtani (engem is elhajtanak még most is), de statisztikailag 1 a 20-ból mindig lesz akit érdekelni fogsz. Ezt senkinek nem ajánlom, de ha minden csajhoz odamész egy szórakozóhelyen azzal a kérdéssel, hogy "Szia xy vagyok! Dugunk?" akkor tuti, hogy lesz a 100-ból legalább 1 aki automatikusan igent fog válaszolni és most itt lényegtelen, hogy miért. Szal most komolyra fordítva: mit veszíthetsz? Én a legtöbb csajhoz akihez csak úgy odamentem már nem is emlékszem, hát még ők rám, viszont ha megjegyeznek akkor hatást gyakoroltál már rájuk az meg ne érdekeljen, hogy milyet hisz a rossz reklám is reklám, sőt a legtöbb esetben még jobb is mert gyorsabban terjed és lehet tartalmában zavaró számodra vagy épp azért terjed mert hülyeséget csináltál, de hidd el lesz olyan csaj akit így még jobban fogsz érdekelni ;)
2008. jún. 21. 20:08
 7/9 anonim ***** válasza:
a 3. bnőd után már nem fogsz izgulni :)
2008. jún. 21. 23:56
 8/9 anonim ***** válasza:
én sose paráztam... talán mert sose pasiztam úgy konkrétan... hagytam hogy minden folydogáljon amerre akar, és majdcsak lesz valami egyszer... és tök jó, mert lett is :) szóval a lényeg, hogy ne izgulj, vedd haverkodásnak, és könnyebb lesz
2008. dec. 18. 20:52
 9/9 anonim válasza:

.

hogy Miért van az, hogy parázok a csajozástól?

.

a válasz röviden az hogy az emberi evolúció nem képes követni a társadalom változásait !

ami a génjeidbe benne vannak ösztönök azokat a természet több ezer éve formálja a társadalom meg ha megnézzük már egyetlen generáció leforgása alatt is rengeteget változik ... Az ember mondjuk úgy nem erre lett tervezve

maga az ösztön félelem a csajok leszólításától akkor alakult ki amikor az emberek még kisebb közösségekben éltek és az a srác aki beégett egy csajnál az a pletykás lányok között hamar elterjedt , és annak a srácnak már nem volt akkora szociális értéke ... éppen ezért kialakult egy ösztön aminek a kulcsszava az óvatosság ... a férfiak nem mertek annyira ismerkedni hogy elkerüljék az esetleges beégést ... dióhéjban ennyi a történet lényege

A mai társadalomban mivel már sokkal többen lakunk egymás mellett és nem kis törzsekben , avagy az evólúció nem bírta követni a népességrobbanást sem , nincs szükség ilyen ösztönre , és szinte már hátrány , éppen ezért kiszelektálódnak az ilyen ösztönnel rendelkező emberek és a dominánsak fognak élre kerülni , eszt diktálja az evolúció , de ez egy lassú sok generációs folyamat , a társadalom pedig ennél szeszélyesebben változik

Nyomjuk el eszt az ösztönt !

Ha nem s ikerül győz az evolúció. A gátlás legyőzése úgy a legegyszerűbb hogy ha szembenézünk vele ... szólítsunk le vad idegen csajokat az utcán szórakozó helyen és a félelem szertefoszlik , persze ez egy hosszú folyamat de egy csinos barátnő minden szenvedésért kárpótol ! Magát az ösztönt előre szólok nem lesz könnyű legyőzni , könnyű visszaesni , éppen ezért erős elhatározás kell hozzá és nagy gyakorlatot kell szereznünk hogy megszűnjön az a nehéz szikla amit az evolúció a nyakunkba pakolt

Létezik egy mozgalom ami a csajozásra szakosodott ... a neve Pick up Artist (google keresőbe elég ha aszt írod hogy PUA)

léteznek már Magyarországon tanfolyamok is akik konkrétan arra szakosodtak hogy a férfiakat tanítják csajozni

2010. jan. 19. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!