Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha megtudnátok, hogy a pasi, aki elhívott titeket randizni autószerelő azzal nőne vagy csökkenne a vonzalom iránta?
Hááát...az a helyzet, hogy az előttem szólónak sajnos igaza van, mert: similis simili gaudet.
Ezen nincs mit rágni.
Negyvenes nőként, sok élettapasztalattal a hátam mögött, még azt is megjegyezném: A pasik intim teljesítése, libidója fordítottan arányos a iskolázottsággal ;-)
Barátnőimmel erre már rég rájöttünk. :-) Ha egy értelmes, kedves, udvarias szakmunkás és egy vállalatvezető között kellene választani, hát inkább a szaki mellett döntenék. :-)
A diplomás és már befutott férfiak többsége csak presztízs tárgynak tekinti a nőt, általában sem szenvedély sem valódi szeretet nem áll a kapcsolat mögött. A szakmunkás pasik "értelmesebbje" viszont bájosak, csábítóak, kedvesek, tüzesek, szerelmesek tudnak lenni.
Tagadhatatlan, hogy egy jómódú, karrierista diplomás mellett másfajta életet élhet a nő, de nem biztos, hogy boldog is lesz evvel az élettel. Pénz tekintetében egyik sem garancia, sem a jó szaki sem a diplomás. Hiszen mindkét kategóriából van munkanélküli és jómódú is.
Nekem speciel nem a papír számít egy férfinél, hanem amit érzek, amit ő érez, ill. éreztet velem.
/de az ágyban a középosztálybéli, középvégzettségűek a királyok ;-) /
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!