Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem jövök be a csajoknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jövök be a csajoknak?

Figyelt kérdés

Átlagos srác vagyok, de sajnos nem jövök be a csajoknak.

Sokat beszélgetek lányokkal de még egyik sem éreztette ,hogy bejönnék neki. Mit kéne tennem?

16/F

[link]

2009. okt. 10. 10:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
89%

Nem kell semmit változtatni a külsőn. Az már bőven jó. Csak továbbra is kell csajozni és előbb-utóbb beérik a stílusod.

Te vagy a főnyeremény nem a csaj. Így gondolkodj és ők is így fognak. Király vagy, nincs szükséged csajra, hogy boldog légy. Csak legyél laza. Ezekkel a gondolatokkal a fejedben szólíts le lányokat.

2009. okt. 10. 13:41
 12/17 anonim ***** válasza:

aranyos:)

növeszd meg a hajad

2009. okt. 10. 15:36
 13/17 anonim ***** válasza:

12:04 -es vagyok

Ha ezekben a dolgokban találtad meg önmagad, ne akarj megváltozni!! komolyan... nem ettől függ, hogy mennyi csajnak jösz be vagy sem. Énis imádom a kreatív dolgokat. És vannak udvarlóim, nem is egy :) De egyszerűen nekem se jön be senki... "jóó mondjuk ez bonyolúltabb". Szóval biztosan bejösz valakinek :) Olyan nincs, hogy nem jösz be senkinek.:) Tényleg nem vagy rossza pasi, egyszerűen csak élvezd az életed, és ne emiatt szomorkodj. Egyszer majd rátaláltok egymásra. Azok a legjobb dolgok, ami maguktól jönnek. Nem kell erőltetni :)

14/L

2009. okt. 10. 16:06
 14/17 anonim ***** válasza:
még az előző vagyok!! Annyit hozzátennék, a válaszolóknak, hogy nem a külső számit !! Jó az is szerepet játszik, de most komolyan ... minek növessze meg a haját stb.?? a természete számít nem pedig a kinézete. Lehet valaki aranyos és kinézhet idiótán!! Ha a kinézet miatt nem jönn be csajoknak akkor nem is probálkoznék egyiknél sem!
2009. okt. 10. 16:10
 15/17 anonim ***** válasza:

a külső igenis számít, szóval érdemes arra hajtani, hogy minél előnyösebben öltözködj és a hajad is legyen jó.

de a döntő úgyis a belső marad, a hobbijaidat ne add fel, amit szeretsz azt csináld.

2009. okt. 10. 18:41
 16/17 anonim ***** válasza:
gyurhatnal kicsit, de ne szedj ien szarokat, azt csak az csinalja akinek nincs kitartasa.....
2009. okt. 10. 23:52
 17/17 anonim ***** válasza:
Legyen sok önbizalmad! Sok sikert!
2009. nov. 19. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!