Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok!? : )
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy lányba és el szeretném neki mondani holnap HAZAFELÉ... Mit mondjak neki? És utána nyelves vagy sima "ajkas" csók legyen?
Mindjkettőnknek ez lenne az első...(sokan mondták hogy én is tetszek nemi)
2013. jún. 12. 18:13
2/5 anonim válasza:
Azért a csókkal még ne siess ennyire előre, lehet, hogy pofon lesz.
4/5 A kérdező kommentje:
Tudom...ha esetleg nem utasít vissza akkor...
És az hogy mit mondjak neki? :D
2013. jún. 12. 18:15
5/5 anonim válasza:
figyelj csak azon gondolkodtam, hogy igaz-e amit mondogatnak hogy tetszek neked mert ha igaz ez az érzés kölcsönös és szerintem lehetne több köztünk mint barátság :) ha igen benne van akkor ha elválnak útjaitok max egy nyelvmentes szájrapuszi az igazi rendes nyelves csókot még tartsátok meg majd akkorra amikot télleg egy szebb egy romantikusabb pillanatra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!