Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha talira hívok egy fiút,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha talira hívok egy fiút, akkor rögtön azt gondolja h randi? Mondanom kéne azt is h baráti tali lesz? 20/L

Figyelt kérdés
egyelőre csak barátkozni szeretnék,de később kialakulhat több is,ezért nem akarom azt sem mondani h csak baráti tali,de azt sem akarom h nyomulósnak tartson amiért randizni hívom,hisz ez nem is randi,csak egy baráti találka...
2013. jún. 10. 23:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mert ha egy férfi elhív valahova egy alig ismert nőt, akkor nem kell zseninek lenni hozzá, hogy kitaláld mi az. Az randi. Akinek tetszettél nyilván elhívott következő randira, akinek nem, az pedig nem hívott.
2013. jún. 10. 23:47
 12/13 anonim ***** válasza:
Én is mondtam egy srácnak, hogy csak baráti találkozó legyen, erre ő: jó legyen az, de min változtat ez? mi a különbség? :D és igazából nem tudtam megmagyarázni. Bár baráti találkozónak hívtuk, és a lelkem megnyugodott. :)
2013. jún. 11. 00:56
 13/13 anonim ***** válasza:
A fiúk úgyis nyomulni fognak, hiába te baráti talit akarsz vele. Mert a lehetőségeket általában meg kell ragadni, hogy előbbre tudjál lépni, legyen az bármi.
2013. jún. 11. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!