Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire ciki, ha a barátnőm nem olyan nagyon szép lány?
Ne másokkal,hanem magaddal törődj.
Kit érdekel ha szólnak?
Érdekes vagy, ha mások véleményén filózol. Kit érdekelnek mások?
Egy pletykánál is az igazságot soha nem tudja senki aki kibeszéli a másikat.
Egyébként ha téged zavar akkor ne ismerkedj vele.
Ha nem zavar akkor sz**rj a többiek véleményére. Nem az a fontos, hogy mások mit akarnak és mi a szép, a fontos, hanem ami neked szép és fontos. Lehet, hogy az a lány életed szerelme lesz vagy lehetett volna és te pedig holmi szóbeszéd miatt eldobtad mert másoknak nem tetszett.
Ez a ciki szó pedig olyan gyerekes. Bár nem tudom, hogy hány éves vagy... de akkor is.
Szerelemben az ember leszarja az ilyet. És mivel te itt próbálod bebizonyíttatni, hogy ez nem gáz, csakhogy megnyugodjon a hiúságod, azt kell mondjam, nem szereted.
Keress valakit, aki tetszik neked, őt meg hagyd meg valakinek, aki nem ekkora tahó, mint te.
19.37-es vagyok :P
A barátnőm pont ilyen alkat amit leírtál, ő is ismerkedik most valakivel. Megkérdezhetem, hogy hol laksz, vagy esetleg a keresztnevedet?
Nem deh is :)
de nyugi, nem te vagy az :) pár km-re arrébb lakik tőled az illető, konkrétan Észak-Magyarországon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!