Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szeretne ma randizni?
Figyelt kérdés
30N BP2013. jún. 8. 18:34
11/14 anonim válasza:
30 vagyok én is,és jó lenne találkozni valakivel :)
12/14 A kérdező kommentje:
Na jó akkor legyen a felső korhatár 45. Ha netán egy 80 éves írna...Hát tudja hogy azért vele nem randiznék.... Bár ki tudja! Ha szellemileg még friss akkor lehet hogy jókat tudnánk beszélgetni! Elsősorban csak sétálni meg beszélgetni szeretnék! :)
2013. jún. 8. 19:03
13/14 anonim válasza:
Szombat este éppen jó,hogy lefeküdjünk egymással :)
Nem szeretek csalódást okozni,tennék róla,hogy ez ne is történjen meg. :D
14/14 anonim válasza:
Én.De nincs kivel:D
Lehet,hogy elmegyek és sétálok egyet magammal kézen fogva.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!