Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a viselkedés, ami a 'könnyen adom magam' kategóriába tartozik, és mi nem tartozik bele?
Heló!
Én úgy gondolom, hogy úgy viselkedj, ahogy neked természetes, kényelmes.
Legalábbis én így tennék, mert ha belekényszeríteném magam a kettő közül valamelyik "szerepbe", akkor ott lenne a "mi lett volna a a másikat választom?".
Így viszont jön aminek jönnie kell, legalább Te magad lehetsz.
Valahogy belül azt érzem, első válaszolónknak van igaza. Nem is szeretném megjátszani magam, csak azt sem szeretném, ha azért dobnának később, mert unalmas lettem, és még teperni sem kellett értem.
Az első randin szex szerintem evidensen az első kategória.
Én a barátommal 4 hónapig "randiztam", bár azt tudni kell, hogy akkor ért véget egy 7 éves kapcsolata, jegyben jártak, stb, szóval neki sem volt könnyű, nekem meg pláne... nem tudtam, mit érez, hogy van, mit akar, mit nem. Barátokként kezdtük, rendesen találkozgattunk, eljártunk ide-oda, kávézni, ebédelni vagy csak sétálni, beszélgetni, ezt akkor egyáltalán nem randinak fogtam fel. Aztán beindultak a dolgok, érintések, simogatás, flört... innen is viszonylag sokára, talán 2 vagy 3 hét múlva jutottunk el a csókig. Szerintem jó volt, így, nem kapkodtuk el, de nem is tűntem frigidnek, tudtam, hogyan kell fenntartani az érdeklődését (a mosoly, pillantás milyenségén, egyéb apró gesztuson sok múlik például). 1,5 éve vagyunk együtt, minden a legnagyobb rendben, ő úgy gondolja a mai napig, hogy küzdeni kellett értem, kihívás voltam, és ezt nagyon nagyra értékeli, végig érdekes voltam/vagyok számára.
21l 31f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!