Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért baj ha a fekete luxus kocsimat csak arra használom, hogy minél több lány az ágyamba bújjon?
Nem szeretek semmit sem venni, vagy étteremben fizetni, de a csajok ha meglátják a kocsit , megbolondulnak.
volt aki (a jövő járt a fejében, utazgatás, nyaralás) még az étteremben a számlát is lerendezte, mondván ő is el van eresztve anyagilag, és ez neki semmiség!Ennyire csak a pénzt és a jó élet reményét nézik a csajok, a randinál?
Csak arra használod a kocsid, hogy csajokat felszedd az ágyadba és ezt nyíltan vállalod... És még megkérdezed, hogy ennyire a pénzt és a jó élet reményét nézik a csajok?
Szóval direkt olyanokra utazol, akinek az ilyen fontos aztán megkérded miért olyan anyagiasak?
Most mi van??? -.-
Baj 1 : Ezek a lányok nem élettársnak valók--> nem leszel velük boldog.
De nem baj, ha nem is akarsz velük boldog lenni, mert csak dugod őket (de mi a hosszú távú boldogságodra is gondolunk ;))
Baj 2 : Elcsökevényesedik az érték rendszered és azt hiszed majd a pénz mindenre jó, DE NEM JÓ.
Baj 3 : A sok paráznaság miatt, amit nem gyónsz és bánsz meg, pokolra fogsz jutni és az idők végezetéig kínszenvedéseket kell majd kiállnod.
Baj 4 : Amikor azok a csajok éppen Téged boldoggá tesznek rövid távon, akkor éppen nem engem tesznek boldoggá, ami a legnagyobb baj.
De ez nem baj akkor ha mondjuk minden 3-dikat átküldöd hozzám, akkor megbocsátok. ;) :)
nem csak a jólétet nézik, de hidd el számít az is :)
10es
én nem a szerelmet keresem!
abból már 20 éve kinőttem.
a csajokat eltartani kell, egy valamitől esnek hasra ha elviszed őket bevásárolni, vagy telerakod a pénztárcájukat!
és akkor csendben vannak.
csak fura h akárhány csajjal voltam, mindnek a lové kellett egyből(inkább a jobb élet reménye), de ki is dobtam őket pár nap után.
13! egyet kérdeznék: kit keresel, hiszen akinek a pénz kell, eltartsad, az nem kell kidobod, szerelmet nem keresel, oké dugásra minden este más is lehet
nem tudom, de ismerek szerintem Tőled jobban eleresztett személyt, ő már váltott, rájött ős is csak a pénze kellett a nőknek, úgy ismerkedik, nem tudja a másik fél mije van,
így tényleg kíváncsi lennék mit is szeretnél Te pontosan? N
Teljesen jól teszed,ezek a lányok csak erre jók. Ez tény.
A kérdés pedig nem arról szólt, hogy komoly párkapcsolatra ezek a nők jók-e? Az anyagi helyzetedhez meg úgy gondolom senkinek sincs köze főleg nem ítélkezni felette. Az élet majd úgyis megítél. Sok szerencsét és sok jó numerát kívánok:D
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__44127..
olvassátok végig, kamu a kérdés, ott is ugyan ezeket leirta (azt a csaj fizette neki a dolgot mert h neki semmiség meg a többi)
Nincs neked semmi pénzed csak álmodozol.
lütyő!
baj van az értelmi képességeddel szerintem, vagy hiányoztál az iskolából, mikor az olvasást, meg az olvasott szöveg értelmezését tanították.
a csaj azért fizetett, h bevágódjon, h neki is van pénze, jó színben akarta magát feltüntetni.
tudod, lehet irígykedni, mert vki egy 40nm panelban él,meg panelproletár vagy, attól függően, a kérdésem él, ha jön még rá értelmes válasz, szívesen fogadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!