Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én fogok ki folyton ilyen csajokat?
Megismertem egy lányt , tényleg mindenben passzolt hozzám volt 2 randink , ami marha jól sikerült és az eredmény : megbeszéltünk egy találkozót én ott vártam és nem jött el. Azután még váltottunk 1-2 üzenetet és kész . Se kép se hang nem válaszol már semmire...
Sose volt még párkapcsolatom , de nem is lesz , ha folyton ilyenekbe botlok...Folytonosan ilyen hülye dolgokkal tesznek lapátra
17/f
Folyton ez van vagy csak egy lánnyal randiztál? Egy esetből kicsit korai általánosítani.
Valószínűleg mással is randizott. Társkeresőn ez természetes. Nekem is a legtöbb randim jól sikerült, de alig volt valamelyiknek folytatása. Még olyan is volt, aki áradozott, hogy mennyire jól érezte magát, de nem érezte a szikrát. Valaki vár 2-3 randit, hátha... valaki meg éveket és úgy él egy kapcsolatban, hogy nincsenek érzelmei.
Illene válaszolnia, de ne foglalkozz vele. Lépj tovább!
sundisznoka , ebben marha nagyot tévedsz (ezt mondjuk nem nehéz látatlanba) Lehet nem volt senkim még , de nem hagyom magam hülyére venni.
Társkeresőt meg nem használok , ott kevés vagy szinte nincs épeszű ember
Nem lehet, hogy túl nyomulós voltál? Csak mert vele is volt már ilyen, hogy egy gyerekkel randiztam, 3x találkoztunk élőbe, emellett minden nap legalább 6x felhívott, meg minden reggel és este kiírta fb-re az üzenőfalamra, hogy -Jó reggelt, drágaság! -Jó éjt, hercegnőm!
Nekem meg ez túl sok volt és többé nem találkoztunk..igaz, én azért meg is mondtam neki, hogy azért nem akarok többé találkozni, mert túl nyomulós.
15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!