Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miskolcon és környékén mit lehet csinálni a pároddal?
Pont ajánlani akartam a mozit, de ott a színház, uszoda vagy a barlangfürdő, a kalandpark, a bobpálya. Lehet menni lovagolni vagy csónakázni a tóra, fagyizni, túrázni a Bükkben (mi szeretünk túrázni, mindig új útvonalon járni), biciklivel, felfedezni a környéket. Lillafüreden a kisvasúttal elmenni Garadnára, onnan visszasétálni, beülni egy pisztrángra az étterembe, vagy piknikeztek a zöldben. Lehet vinni ping-pongot, tollaslabdát. Kijelölt helyen rakhattok tüzet és süthettek valami egyszerűt (alufliába csomagolt krumpli, virsli, szalonna - ezekhez nem kell edény, stb.) A városban el lehet menni táncolni (az egyik tánciskola első órája ingyenes), a diósgyőri várban nyáron rengeteg program van (középkori játékok pl.), koncertek is akadnak, fotókiállítások, mondjam még? Járjatok nyitott szemmel a városban és amitől nem idegenkedtek, menjetek, nézzétek meg, próbáljátok ki, még ha elsőre nem is tűnik a legérdekesebbnek. Meg fogtok lepődni, mennyi érdekes dolog van, amibe érdemes belenézni. Ebben a városban is lehet annyi programot kitalálni, mint bármelyik másikban, nem kell leírni. Amiket írtam, a legtöbb helyen lehet romantikázni, kedvetekre, ízlésetekre lehet formálni a programot, rólatok fog szólni, egymást jobban megismerhetitek.
Megfogott valamelyik ötlet a felsoroltakból?
Utolsó válaszoló! Ez igazán hasznos volt! :D Minek veszed a fáradságot azért, hogy írj egy nagy semmit?
De hogy én se legyek haszontalan: sportprogramok is lesznek a nyáron, ha érdekel valamilyen sport. Egy mérkőzés élőben vagy kivetítőn nézve társaságban nagy élmény.
Séta a fonodán? :)
De egyébként Lila környékére ha minden nap kijártok, akkor is fogtok mindíg szép helyeket találni!
Miskolcra ne mennyetek mert a sok cigo megkésel.:D
Viccen kívül nincs semmi miskolcon.Inkább menyetek debrecenbe vagy egerbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!