Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől olyan félelmetes egyes fiúknak, ha meglátják/beszélnek azzal a lánnyal, aki tetszik nekik?
valszeg azért van így, mert még tapasztalatlan
de elmondom neked én ezen filozofáltam eleget, pedig nem vagyok egy nagy elme, de szeretek elemezgetni
akkor vagyok vonzó, ha felszabadult vagyok
de csak olyan lány mellett vagyok felszabadult, akinek a gondolatai rólam nem számítanak, tehát szinte nem érdekelnek, vagy mondhatjuk úgy is, hogy nem akarok tőlük semmit.. na most ezek a lányok általában anélkül belém esnek, hogy legkisebb dolgot is tettem volna értük.. és az észrevételem nélkül
ezenfelül az a lány, aki nekem bejön, annak megakarok kicsit felelni, így nem vagyok gátlástalan vele, és megválogatom a szavaim és a viselkedésem
és amikor én még fiatalabb voltam, féltem is ilyenkor, aztán később csak zavarban voltam, most meg már talán odáig fejlesztettem ezt, hogy kevésbé vagyok férfias mellettük, de ez még mindig nem elég.. aztán kitudja, van amelyik csajnak/leánynak/nőnek ez jön be :)
20/F
"Ha szerelmes akkor többek között felszabadul egy csomó adrenalin az agyban."
Azaz adrenalin szerintem, noradrenalin és szerotonin akart lenni. Adrenalint elsősorban a mellékvesevelő termel a központi idegrendszerben a szerepe kevésbé jelentős.
Az adrenalin nem vált ki félelmet.
Amúgy hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!