Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért köti le az embereket az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért köti le az embereket az online játék?

Figyelt kérdés

2013. jún. 4. 00:45
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
De én emígy sem izzadok le a tanyán. Akkor velem van a baj és terhes lettem?
2013. jún. 4. 00:50
 12/24 anonim ***** válasza:
nem, elképesztően király vagy, amiért téged nem kötnek le az olyan dolgok, amik csak a kövér szőrös Örökké Egyedül kockákat kötnek le
2013. jún. 4. 00:54
 13/24 A kérdező kommentje:
Köszi, te is király vagy! :)
2013. jún. 4. 01:02
 14/24 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok se kövér se szőrös, szóval én nem is lehetek kocka? na ne mán'? Hát ebbű maunika show lesz!
2013. jún. 4. 01:15
 15/24 anonim ***** válasza:
Egyél szőrt a szőrös pocakomról :DD. Amúgy engem azért köt le, mert szeretek játszani, nekem ez az unaloműzés. Még mindig jobb mintha valami buliban drogoznék és halálra innám magam.
2013. jún. 4. 01:49
 16/24 Nittyke válasza:
2013. jún. 4. 05:38
 17/24 Nittyke válasza:

Játékszenvedély [szerkesztés]

A kóros játékszenvedélyt (patológiás gambling) az addikciók körébe sorolják, lényege a hétköznapokból való menekülés, bár nem kémiai módon. A betegség alapja az agy biokémiájában keresendő: a megfelelő mennyiségű endorfin termelődését segíti elő a játék a beteg embernél; s legmélyén ugyanaz a szerotoninzavar lappanghat, mint a depressziónak, amellyel így rokonságban áll. Örömét a gyors és könnyűnek tűnő nyerés lehetősége, és a hozzá vezető út izgalmai (adrenalin-flash) adják. Nagy többségben férfiakat érint: eljátsszák pénzüket, vagyonukat, gyakran súlyos adóságokba bocsátkoznak, s ezzel házasságukat, családi kötelezettségeiket, hírnevüket is kockára teszik. Magyarországon is működnek több városban Gamblers Anonymus önsegítő csoportok, amilyet először 1957-ben Los Angelesben alapítottak, hogy segítséget nyújtsanak a játékfüggőség legyőzéséhez.

Deepak Chopra[10] szerint spirituális kielégületlenségről van szó valamennyi szenvedélybetegség esetében: "a spirituális tudatosság az egyetlen igazi és sokáig érvényesnek bizonyuló válasz a káros szenvedélyektől való függőségre". Tim Harford is foglalkozik a játékszenvedély betegek viselkedésével, mint a racionális döntés egy „speciális” megnyilvánulása, lásd „Az élet rejtett logikája” c. művében. Egyre több kongresszus önálló szakmai témája a játékszenvedély betegség. A játékszervező cégek ezirányú társadalmi felelősségvállalásán túlmenőleg a költségvetési kihatásai és morális kérdések is a vizsgálat tárgyát képezik.

Előző vagyok

2013. jún. 4. 05:39
 18/24 anonim ***** válasza:

A franc ha el nem viszi, mutáns vagyok. :D Nem vagyok kövér, mindig egyedül ülő emberke, aki a szoba sarkában gubbaszt, de kb 10 éve játszok ugyanazzal a játékkal, kisebb nagyobb megszakításokkal...

Azért köt le, mert szeretek játszani. Érdekes a világa, emellett nagyon jó a társaság. :)

Az meg egy másik dolog, hogy számomra a valóság néha túl unalmas... Persze az se rossz ha az ember iskolában vagy melóhelyen van, mindennek megvan a maga előnye, meg hátránya is.

A lényeg, hogy semmit nem vigyél túlzásba és te urald a dolgokat, ne azok téged...

2013. jún. 4. 12:58
 19/24 anonim ***** válasza:

"de kb 10 éve játszok ugyanazzal a játékkal, kisebb nagyobb megszakításokkal...

Azért köt le, mert szeretek játszani. Érdekes a világa, emellett nagyon jó a társaság. :) "

Addig jó, amíg 10 év után rá nem jössz, hogy csak botok vannak a szerveren...

2013. jún. 4. 14:24
 20/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Mielőtt valaki félreértené - ahogy ez meg is történt - én NEM vagyok ennek ellenére, szoktam néha én is nyomni.:)

Meg a véleményem is kábé ugyanez, mint az utolsó válaszolóknak, csak kíváncsi voltam a tiétekre!

2013. jún. 4. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!