Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randim lesz a csajjal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randim lesz a csajjal, de elég kövér vagyok. Írnátok lécci valami jó szöveget amit mondhatnék ha szóba kerül a súlyom? 23/F

Figyelt kérdés

2013. jún. 1. 20:51
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Yolland:

Csak annyit tagadtam le h 100 alatt legyek;) Az bő 30kilócska.

2013. jún. 1. 22:37
 12/16 anonim ***** válasza:
Ez a hódító mackó testalkat! :-)
2013. jún. 1. 22:46
 13/16 anonim ***** válasza:

ha megjegyzi a súlyodat, mond neki, hogy nem beszéltétek meg a paramétereket :)

én 169 cm vagyok, volt egy randim, ahol a csaj 2. szava az volt, hogy magasabbnak hittelek! mondtam neki "hogy nem tisztáztuk randi előtt a paramétereket, nekem is csak a madarak csicseregték, hogy jól nézel ki!"

ui: 1. randin ágyba vittem, nem is szólt másról a kapcsolatunk :-D

2013. jún. 1. 23:26
 14/16 A kérdező kommentje:
6-osnak igazad lett, már a személyi edzőm:) Nem úsztam meg letolás nélkül, visont segít fogyni. Amúgy azt mondtam neki h járok én edzőterembe, csak mindig leragadok a szolinál:)
2013. jún. 2. 07:01
 15/16 anonim ***** válasza:
a szoli nem fogyaszt irány a szauna :D
2013. jún. 2. 11:21
 16/16 anonim ***** válasza:

Tudod, a bőröm alatt is pénz van, az aranyeremről nem is beszélve. Szóval jó parti vagyok.

+75% ajándék!

2013. júl. 1. 01:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!