Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznál gépészmérnöknővel?
Természetesen igen! Végre egy nő aki normális egyetemi szakra jár, és nem valami büfé-bölcsész-ruhatár baromságra.
23F
Nem,mert utálom a gépészetet.
(egy gépész)
De építészmérnök csajnál lett volna esélyem állítólag,csak nem vettem a lapot.
Hatos. Nem vagyok mindenből kimagaslóan jó, kivéve reál tárgyakból. A nyelveket ki nem állhattam, kevés bennük a logika sok a magolás. Mindezek ellenére gimi végére egy felsőfokú angolt összekapartam. Megjegyzem, a gimnáziumi tanáraim közül, messze a nyelvtanárok között volt a legtöbb ostoba. Az szép, ha az embert érdeklik a nyelvek, a nyelvész bölcsész nálam ott kezdődik, hogy tárgyaló szinten beszél valaki három-négy nyelvet. De csumpi két nyelvvizsgával ne nevezze már magát valaki bölcsésznek. Arról nem is beszélve, hogy rohadt sokan vannak. Gyakorlatilag, a nyelvi bölcsészszakok külföldre képezik a McDonald's munkaerőt :-D
Habár a töri-magyar esetében is kb. ez a helyzet, értelmes jó szakok lennének ha sokkal kevesebb diák lenne. Így marad büfé-ruhatár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!