Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Osztálytársam. Tetszem neki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Osztálytársam. Tetszem neki, vagy csak viccelődik? Gyorsan ha lehet.

Figyelt kérdés

A minap angol órán ültünk ő kicsit unottan feküdt a padon fejjel felém és nézett. Nézem megkérdezi mi az mosolyogva mondom semmi te néztél. Pár perc múlva megint nézett. Jó ez mondjuk egy dolog :D De haverjaimmal pont beszélgetett odamentem hozzájuk erre mosolyog meg néz a szemembe. Mindig szokott viccelődni meg hülye beceneveket ad nekem. De kedves velem. De igazából nem tudom eldönteni, hogy tetszem-e neki vagy csak úgy van. Szerintetek?

Bocs a regényért. L/16

2009. okt. 6. 18:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem bejössz neki, csak kicsit éretlenül kezeli még a dolgot. Illetve, nem nagyon tudja, hogy hogy kezdeményezzen.
2009. okt. 6. 18:20
 2/12 anonim ***** válasza:
89%
őszintén nem tudom. lány vagyok, és sok fiúval viselkedem igy, de nem azért mert tetszenek.viszont ha megismerném őket jobban,lehet hogy lehetne valami. őt nem tudom hogy milyen, ha más lányokkkal is ilyen, akkor csak úgy csinálta, mert jólesett, de ha nem, akkor valószínű hogy bejössz neki ;)
2009. okt. 6. 18:22
 3/12 anonim ***** válasza:
40%
lehet b*zi. és ez nem vicc, (de a lepontozást várom...) :)
2009. okt. 6. 18:32
 4/12 anonim ***** válasza:
67%

bejössz neki héj nemte vagy az oszt. társam?XD

ma velem is ugyanez ezvolt XD

15/L

5/12 anonim ***** válasza:
84%
bocs most olvastam h 16/L vagy XD
 6/12 anonim ***** válasza:
57%

bejössz neki:)

szerintem próbálj meg közeledni felé:D

2009. okt. 6. 18:33
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Hát még nem nagyon láttam lányokkal de mondjuk mint minden pasi az osztályomba kikiabál a csajoknak de velem nem olyan. Mondjuk ismerem az anyukáját is még régről matekot tanított nekem. Nem tudom. Várom a további válaszokat.
2009. okt. 6. 18:35
 8/12 anonim ***** válasza:
85%
lehet hogy bejösz neki de lehet hogy csak jófejnek talál. de már azis pont és már abból is kilehet alakítani valamit..menjetek el ketten sétálni vagy rendezd úgy az eseményeket hogy kettesben maradjatok egy kicsit és figyeld a reakcióit.. kellesd magad egy kicsit de ne kapjon meg.. annyira ne éreztesd vele h neked tetszik
2009. okt. 6. 18:36
 9/12 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem homoszexuális.
2009. okt. 6. 18:37
 10/12 anonim ***** válasza:

Valószínűleg bejössz neki, de mi nem látunk a fejébe.

Beszélgess vele, minden kapcsolat alapja a megfelelő kommunikáció...

2009. okt. 11. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!