Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az ha randira egy fekete luxusautóval megyek? Utána miért lesz minden nő egyből kifordulva magából, és tengerparti nyaralásokról, meg ékszerekről beszélnek, jó ez így?
Haza sem merem vinni őket, mert ha a kocsi láttán ilyen a viselkedésük, akkor milyen lenne, a házamban?
Mi lenne a jó megoldás randik esetén?
10es
amit írtál azt sokáig csináltam.
volt olyan lány aki annyira nem tudta leplezni h mennyire örül h milyen kocsim van(meg ehhez milyen életem lehet) h az étteremben is ő fizette a számlát, mondván, h ez neki semmiség.
aztán fel is ajánlkozott, fizetnem sem kellett érte.
az a baj h a mai nők egy jobb kocsi vagy életkörülmény hatására már teljesen elvesztik a fejüket.és nem tudnak józanul gondolkodni.
ez miért van?
ennyire csak a pénz a fontos?
Sokaknak igen.
Bár ezt sokszor egy rövidke beszélgetésből le lehet szűrni, vagy ha figyeled a leányzót.
Velem meg pont,hogy megszenvednél,mert valahogy megijedek a pénzes pasiktól:D Sokan ilyen stratégiával akartak felszedni,de mindig is óvatos voltam...
Lehet rossz nők között keresgélsz. Normális nő elismeri amid van,imponál is,de nem teszi szét rögtön a lábát csak ezért. Vagy lehet,hogy egy másik bolygóról jöttem,hogy ilyeneket gondolok:D
22L
ahhoz képest, hogy ennyi pénzed van (már ha igaz), eléggé álomvilágban élsz ne is haragudj :)
szerintem elég gázosak az ilyen nők és szerintem a 18 éves élettapasztalatommal intelligensebb vagyok, mint ezek a pénzéhes libák, de vonatkoztassunk el tőlem: még nagyon sok nő van, aki nem csak a pénzre megy, csakhogy felmerült bennem egy kérdés, mégpedig az, hogy te megérdemelnél-e/kapnál-e ilyet? ugyanis a fenn említett nőknek meglehet vásárolni a szerelmüket ilyen semmitmondó tárgyakkal, de egy igazi értékekkel rendelkező nő nem találja felettébb szimpatikusnak azt a pasit, aki egy sportkocsival állít oda az első randira és úgycsinál, mintha ő lenne a Kánaán elhozója, ezzel azt sugallva, hogy mennyire jól jár az adott nő, ha leáll vele
szerintem te szeretetre vágysz, amit pénzzel akarsz megvásárolni magadnak, de az üresfejű hölgyeményektől soha nem kapod ezt meg, VAGY ellensúlyozni akarod valamilyen hiányosságod /legyen az kinézet, alacsony testalkat, esetleg más/ az efféle viselkedési formákkal. Na meg nem is lehetsz valami magabiztos, ha felteszel egy ilyen oldalon egy ilyen kérdést, márpedig magadtól is tudnod kellene jobb esetben a választ, és szerintem tudod is, hogy mi a titok nyitja, csak valamiféle hátsó szándékod van a kérdés feltevésével
uccsó!
te is az elte pszichológia tanszékén fogsz kikötni, ha egyetemre mész tanulni...ahogy látom.
:O
ezt meg mire alapozod?:DDDD
amúgy szerintem beletrafáltam, de ha nem..hát nem, nem akarok ismeretlen embereket bírálni
Én örülök, ha kenyérre jut, istenem micsoda problémák vannak itt... -,-"
Am. meg amit már előttem is írtak, randira menj gyalog, bringával, motorral vagy helyi járattal ha olyan városban élsz ahol van. Isten nem véletlenül teremtett agyat a koponya csontod alá, HASZNÁLD is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!