Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, ha a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a legjobb barátom a régi szerelmemmel randizik?

Figyelt kérdés
Igaz az enyém reménytelen szerelem volt, de szarul esik a haveromtól :(
2009. okt. 6. 07:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
46%
lyuksogorod lett.fogadd el oket.
2009. okt. 8. 00:12
 12/12 anonim ***** válasza:

jajj ezen ne aggódj! az én barátnőm lebeszélt a barátomról, elég durva indokokat mondott ellene... h. miket hallott meg ilyenek, meg ő is látta.... és szakítottam vele, hisz ki jár egy ilyennel(úgy gondoltam) egy hét múlva ott vigyorgott vele az iskolában, mert neki meg azt mondta, h. én vagyok...! nah erre varjál gombot!

borzalmas volt, azóta állandóan veszekdünk egymással!

de nekem ő volt az jó barátnőm, most meg műtöttek, és szememre hányta h. nem foglalkoztam vele a nyáron, jah és agyműtétem volt

ha tudnátok milyen rosszul esett ez nekem!

és még én vagyok a sz.r szemét!

2009. okt. 8. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!