Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon gáz ha a lány elé MZ ETZ 250 -essel megyek?
Figyelt kérdés
18/f
kort és nemet is irjatok kösz
2013. máj. 29. 14:55
11/17 anonim válasza:
Már miért lenne gáz? Inkább gázt neki! :)
Az én barátom most vett egy MZ 250-est, nagyon fainul néz ki és ahhoz képest, hogy 30 éves nagyon jó motor. Amiért a legjobb, hogy ketten is mehetünk rajta! Én nagyon szeretek vele motorozni. Nekem sajnos semmiféle jogsi sincsen, ezért én mindig hátul utazom. De úgy is nagyon jó. :D
22 L
12/17 anonim válasza:
Nekem tetszene mert szeretem a motorokat. :)
13/17 anonim válasza:
Igen, gáz.
A fekete BMW a menő!
14/17 anonim válasza:
Jó az! :D Ha szépen meg van csinálva és tényleg pöccre indul akkor még menő is! :D
16/17 Amado atya válasza:
Ha kifogástalan a műszaki és esztétikai állapota, akkor dehogyis gáz, sőt, inkább menő -tekintve hogy már nem sok szaladgál belőlük mostanság.
(Mondom ezt én, aki ugyan megcsodálja a motorokat, ha szépek, de semmi pénzért nem ülnék fel rá, mert félek, ha 6-nál kevesebb kerék van alattam. :) )
17/17 anonim válasza:
Annyira gáz, hogy ha gyufát gyújtasz akkor robban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!