Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan csábítsak el egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csábítsak el egy csajt? Csajok mit szerettek?

Figyelt kérdés
2009. okt. 5. 21:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
A magabiztos férfiakat, akik nem kérnek használati utasítást hozzánk, egyszerűen csak tudják mit mikor kell mondani. ;)
2009. okt. 5. 21:09
 2/14 anonim ***** válasza:
20%
Hát legyél kitartó, és azt érezze, hogy tényleg nem érdekel más nő. Legyél férfias, de ne macho, és legyél őszinte. Udvarolj, de ne hazudj, csak azzal bókolj, ami igaz is. Nekem ennyi elég volt a páromtól:-)))Szia.
2009. okt. 5. 21:13
 3/14 A kérdező kommentje:
thx :D várok további válaszokat :D
2009. okt. 5. 21:17
 4/14 anonim ***** válasza:
39%
Ja, és nyomjál egy elégedettet a válaszokra ;-)))) Csak úgy elismerésképpen, mert azt is szeretjük:-)
2009. okt. 5. 21:29
 5/14 anonim ***** válasza:
87%
és mosolyogj:) és ha nincs téma akkor is beszélj valamiről;) hajrá
2009. okt. 5. 21:48
 6/14 anonim ***** válasza:
60%
Köszi, erre gondoltam:-) Legyél őszinte, vagy Te, vagy más. Ez már fél siker:-)Na helló!
2009. okt. 5. 22:23
 7/14 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem az a jó, ha önmagad vagy! Aztán vagy bejön, vagy nem. A párod úgyis meg van valahol, és annak majd be is jön, amit teszel. Én 10 évet vártam rá, addig minden pasim komolytalan volt. És Ő nem is kérdezett hülyeségeket, hanem tette, amit tennie kellett. Ezt nem lehet más tanácsa után csinálni...Vagy érzed, vagy nem. Ne kérdezz hülyeségeket. Minden nő más, és minden pasi más. A nő a férfit akarja, a férfi meg a nőt. Jó esetben. Na ja. Ha az a jó eset. Ne kérdezz hülyeségeket, gondolkozz vazze!!!Más tanítson meg csajozni? Ha másképp nem megy, nézz csajozós hülye filmeket! Légy más férfi vazze!!! Caaládot se más alapít majd helyetted, vagy??? Hülyéket meg ne kérdezz! Ez van.
2009. okt. 6. 01:01
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Lássuk csak... Legyen 10 millánál drágább, és fél évnél fiatalabb kocsid. A Ruhád ára több legyen, mint az ő két havi fizetése. Legyen rajtad diszkréten legalább fél milla ékszer. A siker garantált.
2009. okt. 6. 08:46
 9/14 anonim ***** válasza:
88%

Jó írja az utolsó hozzászóló.

Csak Ed Hardy ruhában járj és legyen egy új BMW M5-ösöd és imádni fognak a csajok.

2009. okt. 6. 17:28
 10/14 anonim ***** válasza:
Ja, és az első randid a plazában legyen, és vidd el shoppingolni. Utána vidd el egy igénytelen japán étterembe, vegyél neki 5 deka nyers halat 15000 Ft-ért, és üljetek úgy, hogy mindenki lásson titeket, a legjobb, ha rögtön a közlekedő folyosó mellé. Folyton csörögjön a mobilod (ájfon), amibe nagyon fontos dolgokat mondj.
2009. okt. 9. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!