Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek bejövök neki? Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejövök neki? Van esély hogy többet akar? 14/L

Figyelt kérdés

Kb. 1 hónapja bejelölt egy srác Facebookon (nem kell az oltogatós komi nem szoktam amugy ott ismerkedni) , akivel nem voltak közös ismerőseink sem , de nem lakik túl messze. Ráirtam honnan ismerjük egymást (gondoltam semmit nem veszíthetek) és valahogyan nagyon jól beszédbe elegyedtünk. Még aznap elkérte a számom, de én nem adtam meg akkor neki . Azóta mindennap beszélgetünk , és vannak egyfajta 'célozgatások' is. Késöbb mikor megadtam neki a számom, másnap felhivott és 2 óra hosszáig cseverésztünk egymással telefonon mindenféléről( nem lesz nagy a számla mert van neki valami ingyen perces cucca xdd) , meg azis előfordult már többször is , hogy suliszünetekben SMS-eztünk egymással, vagy éppen egész álló nap.>.<Meg pár napja felhivott megint , akkor is majdnem 2 órát beszélgettünk.

Múlthét elötti szombaton találkoztunk személyesen , és azon is jól elvoltunk egymással , meg egy csomót nevettünk meg volt 1-2 célozgatás .. Miután elváltunk nem telt bele 2 óra és küldött SMS-t hogy '' Szia :D Hazaértél már? :P '' és majd most szombaton újra találkozunk (előbb akartunk de rossz idő volt) De a tali után kb. estig SMS-eztünk pedig előtte együtt voltunk kb 4-5 órát.Mindig felváltva keressük egymást , és mindenben megértjük egymást meg van egy csomó közös pontunk .:)) Megdícsérte a hajam már nem egyszer , kért tőlem tabló képet , meg hogy ez meg amaz a milyen jól áll nekem.:Álmodott is már velem.. A fiú amúgy 16 éves.

Próbáltam csak a lényeget leírni , de akit érdekel több annak írok még privátban erröl az egészről. Nekem ő eléggé bejön olyan aranyos meg érdeklődő mindig , és olyan kedves dolgokat mond. Mindig rá gondolok .. Szerintetek érdeklem őt úgy/bejövök neki?

2013. máj. 28. 17:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
még mindig együtt ? :D
2015. jún. 24. 09:55
 12/12 A kérdező kommentje:
Igen még mindig együtt vagyunk ! ^^ És ez az egész tök hihetetlen, véletlenszerűen akadtunk össze
2015. júl. 28. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!