Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha egyszerre 3 pasi van a képben?
Figyelt kérdés
Melyiket válasszam? Az egyikkel sokáig kavartunk, de most másik csajjal van alakulóban a kapcsolata, de őbelé vagyok szerelmes. A másik kettő csak tetszik, és jó velük beszélgetni is. Néha tesznek olyan megjegyzést, amiből egyértelműen lejön, hogy én is tetszek nekik, és hogy akarnak tőlem valamit... Nem tudok dönteni.2009. okt. 5. 15:35
1/8 anonim válasza:
Szerintem most ne a szívedre hanem az eszedre hallgass, akibe szerelmes vagy azt ne válaszd, mert neki tuti a másik csaj tetszik, ha alakulóban van egy kapcsolata. Szerintem akivel jó beszélgetni azok közül válassz egyet, aki jobban tetszik.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen, szeretnék az eszemre hallgatni, de nagyon nehéz... A szívem az eszemet is összezavarja... :(
2009. okt. 5. 15:43
3/8 anonim válasza:
Ha fel tudod adni a szerelmet, akkor inkább az ész nyerjen teret, ha pedig nem tudsz Nélküle élni akkor egyértelmű...
5/8 anonim válasza:
Szerintem válaszd a harmadikat, nekem ő tűnik helyesebbnek :D
Amúgy, ilyesmiben nem tudunk segíteni érdemben, ezt csak Te tudhatod. Őőő és igen, arra próbálj ügyelni, hogy ne ess két szék közé (pontosabban három...)
6/8 anonim válasza:
miért muszáj választani valakit?
sztem amíg szereted a másik srácot, ne járj mással. az hogy jó vele beszélgetni még nem minden. majd alakul. de miért is kellene vkivel összejönni? sztem maradj egyenlőre függetlenül, aztán majd alakul
7/8 anonim válasza:
Azt akibe szerelmes vagy. Az nem számít, hogy van másik csaj, főleg ha tetszel neki. Harcolj érte, legyél döös, szexi mindig!!!!!! Vedd el a másik nőtől! ;)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi :) Az utolsó válaszoló javaslatán már énis gondolkodtam... majd rajta leszek az ügyön :)
2009. okt. 5. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!