Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy osztálytársamba már három éve, mit tegyek?
Az a helyzet, hogy van egy osztálytársam, aki kilencedikben mögöttem ült, és folyton piszkált, meg beszólogatott. Én meg visszaszóltam neki, szóval így elvoltunk. Aztán tizedikben jöttem rá, hogy szeretem, de akkor már nem mutatott felém semmiféle érdeklődést, még piszkálódás szintjén sem. Azóta (mármint 9. óta) egy kezemen meg tudom számolni, hányszor beszéltünk, és akkor is csak pár szót.
Most mindjárt vége a tizenegyediknek (még két év van hátra, mert ötévesen vagyunk), és már nagyon szeretnék tenni valamit, de félek. Ismerem a nyulas mondást, de mégis, nem tehetek róla, hogy szeretem.
3 hét múlva vége a sulinak (Nyáron mindketten "kiheverhetnénk" a dolgot. Ki ezért, ki azért.)Úgy gondoltam, hogy egyik nap félrehívnám, és elmondanám neki, mert már nem bírom tovább. Nem tudom ő mit érez, bár az a gyanúm, hogy semmit. Én mégis szeretném, hogy tudja. Ez így nagyon nagy hülyeség?
Elég félénk vagyok, de megpróbálhatnám. Vagy inkább ne?
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!