Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen helyet ajánlanátok első randira?
Figyelt kérdés
Én egy elég színvonalas pub-ra gondoltam, ahol van biliárd, stb. Ti mit ajánlanátok? 17/F2013. máj. 26. 01:32
21/26 anonim válasza:
#12 ez így igaz, bár ezek a válaszok legtöbbször nem olyan hasznosak :D
22/26 anonim válasza:
Mi a barátommal temetőbe voltunk.
24/26 A kérdező kommentje:
Ez a hely egyáltalán nem hangos. Van háttérzene, de a normál beszélgetés BŐVEN hallatszik.
2013. máj. 26. 10:20
25/26 M+D válasza:
Az a lényeg,hogy ne rögtön a legpuccosabb helyre vidd,meg hogy vicces legyen.Pl sétáljatok este és csöngessetek be minden 4. ajtón.Ha bulis a csaj,akkor tetszeni fog neki. Én is a bulisabb kategóriába tartozom,ezt biztos bírnám.:)
26/26 tpanni válasza:
Olyan helyre vidd, ami passzol mindkettőtök személyiségéhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!