Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? Hogyan mondjam el a fiunak h ne sertodjon meg?

Figyelt kérdés
Tetszek egy fiunak aki nekem be jon meg minden de a bnoeim azt mondtak h ne jarjak vele :( Es nem tom h most kire halgassak . Nem akarom megserteni a fiut
2009. okt. 4. 20:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
ááá ha bejön neked a srác és neked is ő akkornehogy bnőidre hallgass biztos csak irígykednek rád nyugottan járj azzzal a sráccal=D
2009. okt. 4. 20:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hallgasd meg persze a barátnői véleményét meg minden dehát te fogsz vele járni(vagy nem) és nem ők...neked ha teccik és te is neki ...akkor meg miért ne?
2009. okt. 4. 20:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne hallgass a barátnőidre!!...volt mikor nekem is ezt mondták és nem hallgattam rájuk én sem. Jobb is mert fél éve nagyon jól megvagyunk párommal, megérte :)
2009. okt. 4. 20:30
 4/10 A kérdező kommentje:
hat en meghalagattam de hat rossz velemennyel vannak rola sajna :(
2009. okt. 4. 20:31
 5/10 anonim ***** válasza:

MI a rossz véleményük?

Azt elfelejtetted leírni.

Amúgy nem a barátnőiddel akar járni - nem?

2009. okt. 4. 20:45
 6/10 A kérdező kommentje:
hat igen , amugy az a rossz velemenyuk h o egy nocsabasz es hat o mindenkivel kikezd stb nem eri meg jarni vele ezt mondtak :)
2009. okt. 4. 20:58
 7/10 anonim ***** válasza:

Püff... De figyelj már.. most neked tetszik, vagy a bnőidenk?! Te akarsz vele járni, vagy a barátnődi?!

17/F

2009. okt. 4. 20:59
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha TÉNYLEG nőcsábász, akkor ne kezdj vele. Nem fog megsértődni - ha meg mégis, az mű sértődés lesz.

De biztos vagy ebben?

Ha meg nem az - akkor a barátnőiddel van gond.

2009. okt. 4. 21:05
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
irigyek a barátnőid, nyugodtan járj a sráccal, de ne add magad könnyen, győződj meg róla hogy komolyan gondolja
2009. okt. 5. 09:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem járj a sráccal. A baratnőidnek meg meséld el milyen jó az ágyban, had irígykedjenek.
2009. okt. 6. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!