Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy normális pasi hogy reagálj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy normális pasi hogy reagálja le, ha a lánynak még nem volt barátja? (22-24 éves korosztály)

Figyelt kérdés

2013. máj. 25. 20:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Az enyém meglepődött kicsit. De annyira nem akadt ki. Sztem azon lepődött meg hogy "Hogy lehet az?" mert amúgy nem vagyok egy rossz csaj :D Most nem azért mondom tényleg...

De elmondtam hogy lelki gondjaim voltak mindig, így elfogadta.

2013. máj. 25. 23:24
 12/16 anonim ***** válasza:

11-es válaszolóval teljes mértékben egyetértek. Nálam is pont ugyan ez volt. 20 évesen lett először barátom. Az első randin, amikor előjött ez a téma, egy kissé meglepődött és ez volt a reakciója: "Hogy lehet, hogy egy ilyen szép lánynak még sose volt barátja?" Erre én elmondtam neki, hogy ennek oka a múltamban keresendő, lelki okai is vannak. Ezután már világossá vált a számára és normális ember lévén teljes mértékben elfogadta. Lehet ennél a lánynál is hasonló a helyzet. Ezzel nincs semmi gond, ha szimpatikusnak tartod, ezen ne akadj fenn.

L/22

2013. máj. 26. 13:14
 13/16 A kérdező kommentje:

Nálam is ez van, lehetett volna pasim többször is, de nem akartam, mert gondjaim voltak, ahogy ti is írjátok, h nálatok is ez volt.

De változtatni akarok, most nyitnék a kapcsolat felé én is, csak nem tudom mi lenne a reakció a pasi részéről.

2013. máj. 26. 20:53
 14/16 anonim ***** válasza:

12-es válaszoló vagyok.

Kedves kérdező!

Először is bocsi, de én azt gondoltam, hogy hímnemű vagy és én ennek megfelelően válaszoltam.

Na de ez nem változtat olyan sok mindenen. Nem tudom, hogy már van-e konkrét személy, akivel találkozgatsz. Ha van, ha nincs, a tanácsom az, hogy ha feljön a téma, akkor őszintén beszélj róla, így ő is tudni fogja, hogy hogyan viszonyuljon hozzád. Ha normális, akkor meg fogja érteni, ne aggódj, ne félj belevágni ez miatt egy kapcsolatba, és soha ne merüljön fel benned az, hogy bármiféle hátrányban lennél, mert ösztönösen benned van minden, ami egy kapcsolathoz kell. Merj nyitott lenni, bízd magad az érzéseidre. Sok sikert! :)

2013. máj. 26. 21:06
 15/16 anonim ***** válasza:
nekem ezzel csak az a gondom, hogy rögtön azt feltételezik, hogy valami komoly baj lehet az illetővel, ha így alakult
2013. máj. 26. 21:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben voltam anno nőként. Akkori párom nyugtázta mint tényt, azt' ennyi. Nem kerített neki nagy feneket.
dec. 4. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!