Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem, hogy ennyire hogy lehettek szélsőségesek...
Szerintem teljesen átlagos alakja van, ami pedig ugye az 5
Bocsi, de nem vagy egy bomba csaj (10), de se csúnya, se dagadt nem vagy (1).
A pici pocit sokan szeretik, de azt is mondják, hogy ne legyen nagyobb a mellednél... de ez lehet, hogy csak a beállás hibája.
Én úgy gondolom, hogy a combodon azért formálhatnál.
L
Én sem rosszindulatból írtam, csak őszinte vagyok.
Nem tudom mivel vagy elégedett. Ugyan kövérnek nem mondanálak, de tényleg 0 izomtónus, egész tested vékony zsírréteg borítja, hasad nagyobb, mint a melled, karod vastag és plöttyedt, nincs derekad...stb.
én 5-öst adok.
A legtöbb lány manapság így néz ki.
Sajnos sok a meki, meg a számítógépezés.
Tényleg kéne menned egy kicsit sportolni, úszni vagy bármit, mert előbb utóbb azt veszed észre, hogy hopp még egy 10-es feljött, és akkor már nem a "normális" kategória leszel, hanem a túlsúlyos.
A mellel meg nem kéne a nőket szekálni kedves fiúk, mert aztán meg ti vagytok a legjobban felháborodva, ha egyre több nő csináltat szilikonmelleket.
Úgyhogy ezt meg be lehetne fejezni.
Az icike-picike-cicike szerintem izgató és vonzó. Nem lecikizni a csajszit! :D
A hassal sincs baj, amúgy nem túl jó a beállítás.
Kérdező, ha megtisztelnél, csinálj egy szembőli fotót is lci. Úgy könnyebb lenne véleményt alkotni.
Igen, sajnos esetedben jogosak a negatív kommentek. Szerencsére önbizalmaddal nincs gond, de nem ártana odafigyelni. Nincs alakod, hízásra hajlamos vagy, és sajnos azt sem előnyösen, tehát nem fenékre/mellre hízol, amitől telten nőies lesz valaki.
Nem irreleváns amúgy, hogy hány éves vagy. Ha tizenéves, akkor ez egy jó kiindulópont, de "kezdj magaddal valamit", mert néhány év múlva csúnya meglepetés érhet, ha tükörbe nézel. Most olyan jó átlag csaj vagy. Szerintem Te ettől jobb is lehetnél! hajrá! (és ne csak azok kommentjét olvasd el figyelmesen, akik ajnároznak, hidd el, jót akarnak akik bírálnak, de normális hangnemben teszik. hidd el, jót akarnak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!