Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok nektek bejön a deszkás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek bejön a deszkás, bmx, break-es öltözködé? S

Figyelt kérdés

bejön -e nektek a deszkás ,underground stílusú öltözködés

stílus,meg viselkedés?

2009. okt. 4. 10:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Bocs, fiú vagyok.De kérdem , ezeknek a gyerekeknek nincsen apjuk / anyjuk??? Ha lenne gyerekem és ilyen cuccba jönne haza, addig ütném amíg visít!

17f

2009. okt. 4. 12:08
 12/20 anonim ***** válasza:
Utolsónak üzenem, hogy teljesen egyetértek, ott a pont.
2009. okt. 4. 15:00
 13/20 anonim ***** válasza:
Utolsó kettőnek üzenem,hogyha meg az én fiam lenne metroszexuális,és kérne 20.000 Ft-ot fodrászra, jól megverném,aztán meg elküldeném egy b*zuibárba,és jól s*ggbeb*szatnám
2009. okt. 4. 15:12
 14/20 anonim ***** válasza:

12 08 vok

utolsónak üzenem: ez jó volt:D:D:D:D:D:D:D

2009. okt. 4. 15:14
 15/20 anonim ***** válasza:

Nekem nem jönnek be, nem tudom, hogy miért. Talán mert olyan, mintha még keresgélnék, hogy kik is ők és ez csak egy kis kitérő lenne. De amúgy is ez egyáltalán nem az én stílusom.

17/L

2009. okt. 4. 15:15
 16/20 anonim ***** válasza:

woahh bmx-esek!! *.* <3

barátom is bmx-es alap, hogy bejön <3

2009. okt. 4. 17:40
 17/20 anonim ***** válasza:
megszólalt az emos-.-
2009. okt. 4. 18:28
 18/20 anonim válasza:
behát;)
2009. okt. 4. 21:04
 19/20 anonim válasza:

nekem is bejönnek :)

barátom is bmx-es..:)

2010. febr. 20. 15:25
 20/20 anonim ***** válasza:

Igen! De akkor már inkább a break-es.

Csak csőgatyát nee!! És tényleg vannak olyanok, akik már az emo stílushoz is közel vannak. De ha te nem ilyen vagy, akkor az teljesen jó.

Amúgy én sem ez alapján választok, de ha ilyen stílusú a srác, akkor az azért egy jó pont. :)

2010. szept. 4. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!