Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne barátnak, hanem pasinak tekintsenek a nők?
# 4
Áh, szóval te vagy az egyik aki folyton küldözgeti nekem a "meg fogunk ölni" jellegű gyalázkodó privátokat?
Elég sokat kaptam az utóbbi időben - mióta fent vagyok :D
Igaz hozzászoktam az utóbbi 8 évben mióta netezek... Azóta egyfolytában érdekeznek az ilyenek... És még mindig itt vagyok! :D
"# 4
Áh, szóval te vagy az egyik aki folyton küldözgeti nekem a "meg fogunk ölni" jellegű gyalázkodó privátokat?
Elég sokat kaptam az utóbbi időben - mióta fent vagyok :D
Igaz hozzászoktam az utóbbi 8 évben mióta netezek... Azóta egyfolytában érdekeznek az ilyenek... És még mindig itt vagyok! :D
"
Nem, nem küldtem semmilyen privátot. Egyébként jól nyomod, 8 év... Azóta WC-re se mentél ki? Miből, élsz, ha szabad kérdeznem? Kíváncsi lennék a módszerre.
Óh, nem egyfolytában dikmá. Csak leginkább délutánonként suli után, nyáron meg inkább éjjel, mint nappal.
Aztán egy időnént nonstop - mint most is. Máskor meg csak félig-meddig tudok feljönni majd. De fogtok hiányozni... Szipp. Szipp.
Egy biztos - amíg nem leszek boldog addig maradok itt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!