Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit lehet csinálni ha csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet csinálni ha csak játszik velem?

Figyelt kérdés

Történet: Van egy fiú. Randizgattunk meg minden tök jól mennek a dolgok:)

Tényleg jó volt minden smaciztunk ölelgettük egymást mint egy igazi szerelmes pár :) (ez volt tnap)

Erre ma közli msnen h a régi barátnője akar tőle vmit de ő nem és h várjak még:(

de ezt egy hónappal ezelőtt is eljátszotta

szerintetek csak játszik velem???

2009. okt. 3. 14:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen játszik veled. Sztem keress másik pasit. ;)
2009. okt. 3. 14:29
 2/7 anonim ***** válasza:

igen.

írd meg neki, hogy nem leszel a játékszere és hagyjon békén. hidd el, találsz jobbat.

2009. okt. 3. 14:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem csak azt csinálja mint ti lányok szoktátok, vagyis teszteli h kellesz e neki és h hivod e. ezt titöletek csajoktol tanulta, vagyis azt h játszadozik, de legalább majd a lányok is megtudják h milyen ez
2009. okt. 3. 15:20
 4/7 anonim ***** válasza:

Ezt tényleg a csajok szokták :) De sztem ez olyan dolog, minthogy ha bunkó pasi nem kellene a csajoknak, akkor valszeg nem lennének bunkó pasik.

24F

2009. okt. 3. 18:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Ajánlom figyelmedbe Kovács Kati - Nem leszek sohasem a játééééékszered című számát :)
2009. okt. 3. 18:27
 6/7 anonim válasza:
Szerintem buta tévhit, hogy egy pasi/nő jobban fog futni egy lány/pasi után, ha úgy tesz, mintha nem érdekelné (vagy játszik vele). Szerintem egyszerűen az van, hogy még nincs túl az előző kapcsolatán. Ez nem jelenti azt, hogy még mindig abba a lányba szerelmes, csak annyit tesz, hogy még nem tudja mit akar. Ennek ellenére, Te lehetsz neki szimpatikus és vonzó.
2009. okt. 3. 20:42
 7/7 A kérdező kommentje:

Hát én nem oan csaj vok akivel játszhat szal v kellek neki v nem xd

és ha ezt tovább folytatja meg is fogom neki mindani:)

2009. okt. 4. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!