Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám visszacsábítani? A külsőmmel vagy hogy?
nézd két vasat tartott a tűzbe,nem Te voltál a befutó
ezt nem tudhatod miért, amíg több nő van, megteheti válogathat, igaza van, Te is teheted ugyan ezt,
amúgy nem fogod visszacsábítani, max esetleg dugásért, de lehet azért sem N
Na 4. azért...
Én konkrétan nem tudom miket csinált mikor nem voltunk együtt. De mivel nálam nem jutott semeddig, pedig nagy szexőrült, így a válaszodat olvasva esélyes hogy vele szexelt is. Mert velem annyira ráérősen haladt. Hát nem tudom...Ráadásul nem is magyarázkodott vagy valami hogy "Figyelj nem történt semmi" vagy "Hogy ne aggódj te is fontos vagy" semmi. Csak dobott és kész, semmi magyarázat. Vagy legalább a fejemhez vágta volna hogy szükségem van a szexre, és tőled ezt nem kaptam meg, így máshoz mentem vagy valami...
Mondjuk ettől függetlenül jó lenne legalább tisztázni vele mert én kissé beleestem. Hogy miért ne kérdezzétek.
Csak azt nem értem akkor minek bókolgatott még az összeveszés előtt is kb 10 perccel, meg minek hívogatott el ide-oda.
Nem győzte mondogatni hogy "hiányzol mikor nem láthatlak" "már alig várom a randinkat" ,volt hogy randi előtti nap írt egy sms-t hogy "már csak 1 nap és végre találkozunk! Már nagyon-nagyon várom", vagy hogy "nem is tudod mióta tetszettél már nekem"
Ha az ember minden kapcsolat próba előtti randi időszaknál csak arra az 1 csajra fókuszálna akkor elég sok időt dobna ki a kukába. Mivel a randi még csak ismerkedés az ember mellette nyugodtan ismerkedhet másokkal is hiába érdekli esetleg komolyabban a csaj. Csak alap szabály, hogy egyik nőnek ne beszélj a másikról... Ha meg már kiválasztottad a csajt mehet a hűség de addig nincs lánc az emberen.
A pasik utálják a túlzottan féltékeny nőket, szóval ezzel csúnyán befürdetted magad, hogy mivel hozhatnád vissza ezt a hátrányt az a pasitól függ. Ha már ismered eléggé meglesz a megoldás, ha nem akkor bukta. 23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!