Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 15 éves lány vagyok szerintem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves lány vagyok szerintem nem vagyok ronda kicsit erősebb de sportos alkat vagyok és még nem randiztam soha hogyan tudnék elkezdeni ismerkedni?

Figyelt kérdés
2009. okt. 1. 21:23
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
leírtam az msnem
2009. okt. 1. 22:43
 32/33 anonim válasza:

Amikor 15-17 éves voltam a buszon ismerkedünk fiúkkal az osztálytársaimmal. Persze olyanokkal akikkel minden nap egy időben mentünk. Mivel a busz végállomása volt, ezért egy idő után vagy ők vártak ránk vagy mi. =)=)

Tök jó buli volt. =) Utána pedig közösen jártunk el bulizni, meg stb. Azóta is jóban vagyunk velük...

Egyik osztálytársam járt is az egyikkel. Szóval nem kizárt a dolog szerintem.

Ismerkedni pedig sok helyen lehet, kivéve a discoban. Nem is szeretem, oda a pasik csak azért járnak, hogy a csajokat meghúzzák....

20l

2009. okt. 2. 00:51
 33/33 anonim ***** válasza:
8-as,adom a válaszod! utálom,ha az ember szájából össze-vissza röpködnek a szavak,és azt sem tudja mit jelent,csak valahol hallotta....-.-"
2013. júl. 1. 21:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!