Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neten szeretnék ismerkedni, de bővebben lent?
Figyelt kérdés
hallássérült vagyok és nem tudom, hogy hogyan mondjam el az embereknek, nem akarom hogy úgy érezzék becsaptam őket, segítsetek!2013. máj. 15. 15:36
1/14 anonim válasza:
Írd le.Nincs ezzel semmi baj.Te is ugyan olyan ember vagy mint mások.
Amúgy fiú vagy lány?Elég fiatalnak tűnsz
2/14 anonim válasza:
Legalább jól nézel ki, mert csak akkor érdemes ilyenekkel foglalkozni.
4/14 A kérdező kommentje:
lány, és nem, nem vagyok olyan fiatal :-)
2013. máj. 15. 15:40
5/14 anonim válasza:
Akkor 20 körüli :)
Figyelj.Ez nem hátrány.Írd ki bátran.Ha emiatt lenéznek akkor jobb is hanem ismered meg őket.
6/14 anonim válasza:
Én írtam privit.
Egyáltalán nem gáz, hogy hallássérült vagy :)
7/14 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan mondd el még az elején.
De aki emiatt lekopik,azt nem érdemes sajnálni.
8/14 anonim válasza:
Én szívesen ismerkednék, barátkoznék veled :)
24L
9/14 anonim válasza:
Én is egyáltalán nem hallok, bár nem reklámozom, ha valakit kedvelek akkor elmondom ennyi. :)
10/14 A kérdező kommentje:
és hova és hogyan írjam ki? :( semmi ötletem nincs (ha van valami jó ötleted, akkor jöhet priviben!) :)
2013. máj. 16. 07:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!