Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondolsz a dohányzó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fortin kérdése:

Mit gondolsz a dohányzó csajokról? Nem gáz, hogy büdös a lehelletük vagy a hajuk?

Figyelt kérdés

2013. máj. 15. 15:14
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
43%

Rengeteg képmutató hülyegyerek... Így kizáró ok, meg úgy kizáró ok. Mintha egyetemen lenne házileadás, vagy mittudomén cégnél projektmunka, hogy a nem objektumorientált megvalósítás kizáró ok a házifeladat elfogadásához. xD Ennyire azért nem kéne algoritmizálni az emberi életet...

"részlet a gondolataimból, utcán sétálva:

"Úúúú de aranyos lány! Várjunk csak! Mi az ott a kezében? Ááá ne, még egy ostoba bagós liba..." "

Kedves Chuck Norris, hadd gratuláljak Önnek, hogy nincs semmi hibája! Nekem vannak hiábáim, a családtagjaimnak vannak, a barátaimnak vannak, Önnek nincsenek. Árulja már el a titkot! ;-)

"Bagós nőnél kevés undorítóbb dolgot tud elképzelni."

Egy kis segítség, néhány érdekes fogalmat szeretnék bevezetni, amit eddigi roppant érdekes húsz évem alatt megtanultam:

Gyerekgyilkosok, háborús bűnösök, szexuális bűnözők, pedofilok, fegyveres rablógyilkosok, bandaháborúzó drogfutárok, pedofilok, undorító kétszín emberek, egymásellen fordító szarkavarók.

Persze tudom, egyik sem olyan undorító, mint hogy szegény lány pár éve hozott egy rossz döntést, én is szívesebben randiznék olyan lánnyal, aki megölte a családját hidegvérrel, de legalább nem dohányzik :-)

"Ez talán az egyetlen dolog amit nem tolerálok egy lánynál"

Lehet, hogy bennem van a hiba, nekem alacsonyak az igényeim, de én tolerálom, ha dohányzik, ellenben nem tolerálom, ha kétszínű, ha megcsal, ha hiteget, ha szembe próbál fordítani a barátaimmal, ha drogozik, ha rendszeresen leissza magát (undorítóan, hányósra, hetente).

Irónia off.

Találkozgatok egy értelmes és aranyos lánnyal, csinos, még nem tudom lesz a belőle valami, de nem bánnám. :-) Egyetemre készül, jól ment neki az érettségi, normális világképe van, hasonló az érdeklődésünk.

Napi 5-10 szál narancs PallMall-t szív a lány, és igen eleinte, ha mondjuk adtam neki egy puszit és éreztem rajta, hogy az előbb cigizett, az tényleg nem volt a legjobb, de srácok, nézzetek már magatokra, SZÁNALMASAK vagytok!...

Szegény lány pár éve hozott egy rossz döntést (nem hiszem el, még no.1 original Chuck Norrisunknak sem, hogy nem hozott még életében rossz döntést, mind hoztunk már!), szegény lány pár éve hibázott egyet, rászokott a cigire, úristen, nagy tragédia.

Meglátod az utcán, szép, kedves, aranyos ránézésre. "Várjunk csak! Mi az ott a kezében? Ááá ne, még egy ostoba bagós liba..." Kész, Game Over, dohányzik, csakis ostoba liba lehet, kizárt dolog, hogy vannak jó tulajdonságai, aki cigizik, azt rögtön vigyük Auschwitzba... Lassan odatart ez a szánalmas világ...

NEM DOHÁNYZOM

2013. máj. 15. 16:36
 12/21 anonim ***** válasza:

"Szegény lány pár éve hozott egy rossz döntést (nem hiszem el, még no.1 original Chuck Norrisunknak sem, hogy nem hozott még életében rossz döntést, mind hoztunk már!), szegény lány pár éve hib1ázott egyet, rászokott a cigire, úristen, nagy tragédia."

Ez nem egy rossz döntés kérdése. Hanem egy jó döntés elmulasztása. Nagyapám tíz éven át keményen dohányzot. Majd megszülettem én, és a húgom, és ő megtett egy jó döntést. Lerakta és soha többet nem gyújtott rá! AKARATERŐ! Ráadásul, most már tapasz, meg minden egyéb segíti a leszokást.

Arról nem is beszélve, hogy büdös, az én egészségemre is káros, ráadásul még ciki is lenne a full nemdohányzó családomba beállítani egy bagós libával. Továbbá, az, hogy a dohányzás rákot okoz nem vicc. A hörgőrákosok 90%-a kemény dohányos, ezen mit nem lehet felfogni? A dohányzás halált okoz. Ott van minden dobozon, egyébként az ilyen libákat egyszer úgy bevinném sétálni egy tüdőszanatóriumba. A tüdőrákos betegnél nincsen jobb dohányzásellenes kampány.

2013. máj. 15. 17:18
 13/21 anonim ***** válasza:

" Jack Prince válasza:"

"Rengeteg képmutató hülyegyerek..."

Igen te is az vagy, köszöntünk a klubban.

" húsz évem alatt megtanultam"

Én pedig az alábbiakat szeretném megosztani veled, a csekély 52 megélt évem alatt összegyűlt kicsiny tapasztalatom (biológusként dolgozom)

"Találkozgatok egy értelmes és aranyos lánnyal, csinos, még nem tudom lesz a belőle valami, de nem bánnám. :-) Egyetemre készül, jól ment neki az érettségi, normális világképe van, hasonló az érdeklődésünk.

Napi 5-10 szál narancs PallMall-t szív a lány, és igen eleinte, ha mondjuk adtam neki egy puszit és éreztem rajta, hogy az előbb cigizett, az tényleg nem volt a legjobb, de srácok, nézzetek már magatokra, SZÁNALMASAK vagytok!... "

Ha hasonló lenne a világképünk, akkor nem dohányozna a lány.

Ez nem csak a büdösségről szól, hanem arról, hogy tönkre vágja a saját szervezetét, és az őt körül vevő környezetét idő előtt, és ezt tudják, csak párosul hozzá egy "nem érdekel- engem elkerül,- leszarom- meg kell halni valamiben- még fiatal vagyok- a nagyanyám is dohányzott 120 évig" stb st" életfelfogás- vagy inkább jellemhiba, és igen ez sokaknak nem tetszik, mert ha tudják akkor nem rövidítik a saját életüket az örömszerzésért, és még fájó érzés is ha a szíved kedvese teszi ezt magával ( és persze romlik a majdan születendő gyerek esélye is, azért mert felelőtlen, persze ezek mindkét nemre igazak).

És, hogy ehhez mi közöm?? semmi... jól tudjuk mind, de mi annyit tehetünk, hogy elkerüljük az ilyet, és nem támogatjuk... az itt feltett kérdésre pedig hadd válaszoljunk már a szívünk meggyőződése szerint.... ha nincs ellenedre.

"Lehet, hogy bennem van a hiba, nekem alacsonyak az igényeim, de én tolerálom, ha dohányzik"

Mi ezt nem toleráljuk, és kész. Van még a bagós lányokon kívül jó pár millió lány, aki közül válogathatunk. Örülj inkább, hogy meghagyjuk Neked az összes dohányzó lányt! Tiszta rendesek vagyunk!

"Auschwitzba"

Ezt pedig ajánlott kihagyni a szórepertoárodból, mivel ez sok embernek/családnak okozott fájdalmat (én is zsidó vagyok, és érintett benne), még ha számodra egy izgalmas, vagy éppen unalmas történelmi tananyag helyszíne is

52ff

2013. máj. 15. 17:19
 14/21 anonim ***** válasza:
45%

"Találkozgatok egy értelmes és aranyos lánnyal, csinos, még nem tudom lesz a belőle valami, de nem bánnám. :-) Egyetemre készül, jól ment neki az érettségi, normális világképe van, hasonló az érdeklődésünk."

Továbbá attól, hogy te belezúgtál egy ostoba, bagós pics@ba, nekem még nem kötelező szeretnem őket.

2013. máj. 15. 17:26
 15/21 anonim válasza:
55%

Hát gratulálok nektek.Tényleg azért kell elítélni valakit mert cigizik...-.- Nem tudom tudtok-e róla,de nem könnyű leszokni.Nem azt mondom,hogy lehetetlen,de egyáltalán nem könnyű,és ha valakinek nincs annyi "lelki ereje" hozzá,hogy megtegye akkor nem fogja megtenni,mert csak stresszesebb lesz,és abból jön a többi gond.

Igen büdös,és káros és ráadásul még drága is szóval tényleg rohadtul semmi értelme,de ha valaki egyszer már elb*szta és volt annyira hülye,hogy rászokjon akkor ez van,nem amiatt lesz ő rossz ember szerintem.

Én pl évek óta szívom,és egyáltalán nem vagyok rá büszke.Ha olyan társaságban vagyok ahol nem dohányoznak,akkor én sem gyújtok rá,inkább félrevonulok ha már nagyon hiányzik és elszívom egyedül,de soha nem füstölök olyanok orra alá akikről tudom,hogy egyáltalán nem cigiznek.Nem egyszer próbáltam meg leszokni róla,de valahogy mindig elkezdtem újra és újra szívni.De nem gondolom,hogy ettől lennék kevesebb,miközben vezetek egy háztartást,tanulok és ellátok egy 8 éves gyereket aki amúgy nem az enyém és nem is az én feladatom lenne..Ellenben azokkal akik nem dohányoznak,de sz*rt sem értek el az életükben és nem is akarnak

2013. máj. 15. 17:56
 16/21 anonim ***** válasza:
hogyafas'zba lehet rászokni? nekem még sosem sikerült, pedig volt már olyan időszakom(még gimis koromban), hogy minden hétvégén buliban ittasan elszívtam pár szálat...sőt suliban hétköznap is kunyiztam oszt.társaktól, mert velük akartam lógni(ennyiből jó a dohányzás, hogy lehet ismerkedni új emberekkel), de sosem éreztem magamban olyat, hogy hiányzik...saját magamnak még nem vettem 1 doboz cigit...
2013. máj. 15. 18:55
 17/21 anonim ***** válasza:

Eddig csak 1 barátnőm cigizett az 5 böl. Sosem volt ezzel gond. Megvolt hogy ha együtt vagyunk akkor nem szívok.

De nyilván máshogy ítélek meg egy olyan csajt aki cigizik mivel én is cigizek.

De fordítva ugyanakkor még egy lányt sem zavart , hogy én igen.

2013. máj. 15. 18:57
 18/21 anonim válasza:

Mivel lennék képmutató? :-)

A húsz éves élettapasztalatot ironikusan írtam. Arra próbáltam rávilágítani, hogy csekély húsz év alatt is n+1 rosszabb dologról tudok, ami van, mint a dohányzás.

"Ha hasonló lenne a világképünk, akkor nem dohányozna a lány." Marhaság, még egyszer, egyetlen rossz szokása alapján senki sem ítélendő meg! Azért 52 év alatt szerintem láthatott eleget. Különböző világnézetű és értékrendű emberek dohányoznak, avagy nemdohányoznak.

Auschwitzet nem űzöm a szókincsemből, mert ha egy társadalmi csoport elleni, össznépi letámadást látok, akkor kissé hatásvadász módon bár, de előveszem. Mert az is apró piszkálódásokkal kezdődött.

"attól, hogy te belezúgtál egy ostoba, bagós pics@ba, nekem még nem kötelező szeretnem őket."

Őszintén elszomorítónak tartom, hogy egy 52 esztendős diplomás biológus annyira képes, hogy "bagós p.csának" tituláljon egy lányt, akit nem is ismer.

És ezért nem vagyok hajlandó a hatásvadász túlzás Auschwitz-cel leállni! Általánosságban beszéltek Göbbelsék a zsidókról, miközben nem is láttak közelről, személyesen egy zsidó embert sem.

Most is ez folyik (kis túlzással), még nem is látta senki a lányt, fél szót nem beszélt vele, de EGYETLEN, hangsúlyozom egyetlen tulajdonsága alapján be van skatulyázva, hogy p.csa és hogy liba. Szomorú...

"ciki is lenne a full nemdohányzó családomba beállítani egy bagós libával."

Hát egy libával nekem is ciki lenne beállítani. Ezért is keresem értelmes lányok társaságát. Egy kedves és értelmes lánnyal, akinek van egy rossz tulajdonsága, ennyi tolerancia szerintem jóérzésű emberben kéne, hogy legyen.

"Továbbá, az, hogy a dohányzás rákot okoz nem vicc. A hörgőrákosok 90%-a kemény dohányos, ezen mit nem lehet felfogni? A dohányzás halált okoz."

Senki nem is mondta, hogy egészséges, nagyokos. Tudom jól, hogy halált okoz, például a lány is tudja, akivel találkozgatok, hogy veszélyes. Ezért is szidja magát, hogy kár volt elkezdeni.

"Ott van minden dobozon,"

Igen. Ha annak a hatására sem hagyja abba/annak ellenére elkezdte, akkor komolyabb motiváció kell majd.

"egyébként az ilyen libákat egyszer úgy bevinném sétálni egy tüdőszanatóriumba. A tüdőrákos betegnél nincsen jobb dohányzásellenes kampány."

Nem igaz. Ismersz te például ápolókat? Nekem van ápoló rokonom. A kórházban az ápolónők kb 70% dohányzik (ő már leszokott). Nap, mint nap, a munkájuk során látnak tüdőrákosokat és nem zavarja őket.

Továbbá még egyszer elszomorít, hogy látatlanban, anélkül, hogy beszéltél volna velük, több ezer/millió értelmes, jóérzésű lányt skatulyázol be. Veszélyes gondolatok ezek...

Amúgy meg, van rokonom, felnőtt, családos férfi, aki imád motorozni, tavasztól őszig nyeregbe pattan és eljár túrázni a barátaival. Jelentősen nagyobb esélye van gerincsérülésre, baleseti halálra, mint egy busszal járónak. Őt mégsem cseszegetitek, hogy "egyszer végigvezetném a hülye f@sz nagybátyádat a baleseti sebészeten, hogy hagyja abba a motorozást"

2013. máj. 15. 19:17
 19/21 anonim ***** válasza:

"Őszintén elszomorítónak tartom, hogy egy 52 esztendős diplomás biológus annyira képes, hogy "bagós p.csának" tituláljon egy lányt, akit nem is ismer. "

Én is, pláne hogy nem én írtam. :)

Van különbség a százalékok között.

"Különböző világnézetű és értékrendű emberek dohányoznak, avagy nemdohányoznak. "

Több a közös bennük, mint gondolnád.... tapasztalat, nagyon éles tapasztalatom.

"És ezért nem vagyok hajlandó a hatásvadász túlzás Auschwitz-cel leállni! Általánosságban beszéltek Göbbelsék a zsidókról, miközben nem is láttak közelről, személyesen egy zsidó embert sem.

Most is ez folyik (kis túlzással), még nem is látta senki a lányt, fél szót nem beszélt vele, de EGYETLEN, hangsúlyozom egyetlen tulajdonsága alapján be van skatulyázva, hogy p.csa és hogy liba. Szomorú... "

Ez pedig egy sületlen butaság, kevered a szezont a fazonnal. Vedd elő még egy kicsit a könyveket.... a cigiről leszokhatsz, de egy vallásból nehéz kimenni.

A cigit te választod, a bezárást pedig a német katonák.... a cigi leszokáshoz akarat kell, egy gettóból kimenni pedig pénz, vagy a halálod... és sorolhatnám....

2013. máj. 15. 19:38
 20/21 anonim válasza:
Úgy lehet rászokni,hogy nem a társaság miatt kezdtem el cigizni,hanem mert nevelőapám aki bekerült az életembe dohányzott,és tizenéves fejjel ezt marhára menőnek tartottam (ami tudom,hogy baromi nagy hiba volt).Így nem csak hétvégente szívtam,hanem minden egyes nap mikor otthon voltam,és egy idő után rá szokik az ember. ;)
2013. máj. 15. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!