Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy tudnék újra találni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék újra találni olyan csúnya lányt, aki a sovány, alacsony fiúkat képes emberként tisztelni és szívesen ismerkedne, járna ilyen fiúval, esetleg csak alkalmi szexbe belemenne ilyen sráccal?

Figyelt kérdés

Eddig csak egyetlen egy ilyen csúnya lányt találtam, aki rendes volt velem, sajnos már más fiúval jár, de még ma is gykran gondolok rá, mert volt olyan rendes, hogy úgy bánt velem, mint egy helyes fiúval és smárolni is jó volt vele, plusz a cickói is nagyon finomak voltak.

Az átlagos és szép lányok meg nagyon kegyetlenk a fajtámmal, szóval az ő véleményükre nem is vagyok kíváncsi, elég sértegetést, bántást kaptam már ilye kegyetlen csajoktól, hogy egy életre megtanuljam, mennyivel fontosabb a jellem, mint a külső.

Azóta kerülöm a szép lányokat, de valamiért kifejezettem csúnya, hozzám való lányokat nem találok a városban és neten meg utálok ismerkedni, facebookon amúgy is csak a felszínes, buta libák lógnak többnyire.

2013. máj. 14. 20:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Hát akkor mászkálj maszkban! :)
2013. máj. 14. 20:56
 12/21 anonim ***** válasza:
43%
Menjél a bányába.Ott találsz olyan rémeket,akik biztos elég csúnyák neked.
2013. máj. 14. 21:02
 13/21 anonim ***** válasza:

Kuldenel egy kepet magadrol privibe?

Erdekelne,mert egyesek szeretik eltulozni a dolgokat :)

25/N

2013. máj. 14. 21:03
 14/21 A kérdező kommentje:
Már épp elég visszajelzést kaptam a külsőmmel kapcsolatban, amiből egyértelmű, hogy a lányok nem tudnak hozzám vonzódni, hogy előszeretettel gúnyolódnak rajttam vagy csak úgy nevetnek ki, ha meglátnak.
2013. máj. 14. 21:12
 15/21 ASOT ***** válasza:
82%

Állítólag Japánban a nők nem válogatósak. Sok szép Japán nő nagyon sok ronda férfival van együtt és szeretik a fehér népet.

Na ott elég nagy esélyed lehet párt találni.

Gyakorlatilag itt van a nyár jó idő pattanj fel a BMX-edre és irány Peking majd ott építesz egy kis tutajt amivel elevezel Japánba, majd halászattal kereshetsz pénzt is. És megismerkedhetsz egy tisztességes Japán nővel.

2013. máj. 14. 21:27
 16/21 anonim ***** válasza:
Sajnálom 9, de ez nem fog megtörténni :) Ugyanis annyi negatívat kaptunk már mindketten lányoktól, hogy egymást ostorozni nem fogjuk. Ugyanis bennünk van empátia, ami a lányokból hiányzik :) Amúgy meg csak 1 tulajdonságban különbözünk, a másik kettő: alacsonyság és rondaság, mindkettőnknél adott, és ez a két tulajdonság már testalkat nélkül is determinálja az örök magányt :)
2013. máj. 14. 21:27
 17/21 anonim ***** válasza:

alacsony, dagadt és ocsmány

még mindig nem írsz semmi újat

2013. máj. 14. 22:25
 18/21 anonim ***** válasza:
Miért is írnék újat, mikor semmi új nem történt. Majd ha valaha is kelleni fogok egy csajnak is, majd azt is megírom :D De ez eléggé ki van zárva.
2013. máj. 14. 22:34
 19/21 rottingrabbits ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=WR82OdCTFkM

Ha minden kotel szakad, jatszd ezt teljes hangeron a belvarosban. Mi baj lehet belole?

2013. máj. 14. 22:40
 20/21 anonim ***** válasza:

"ez a két tulajdonság már testalkat nélkül is determinálja az örök magányt :) "

Ezt mosolyogva kijelented? Nem semmi arc vagy :D

2013. máj. 18. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!