Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek volt már dolga nővel egy ilyen srácnak?
Figyelt kérdés
Randizgatok egy pasival és általában munka után talizunk.
De napközben szoktam neki írni fb-n és azt el is olvassa egy percre rá,de viszont nem válaszol,viszont más dolgokat meg likeol.
Akkor nekem miért nem tud válaszolni?
Kitért, de elgondolkodik minden párkapcsolatos témájú kérdéstől. Mintha kínos lenne neki. Azt is mondta, neki fura ez a szituáció, hogy pár napja ismerjük egymást, és már csókolózunk, fogjuk egymás kezét....
2013. máj. 12. 14:14
1/5 anonim válasza:
Volt, sőt nagyon szerelmes is volt,és át is cseszték a fejét, ezért viselkedik igy.
2/5 anonim válasza:
Ne írkálj neki,hagyd meg neki az utat,hogy ő teperjen érted,lehet hogy gyors ez neki,azt érzi hogy rámászol folyamatban.
3/5 A kérdező kommentje:
bocsi, kihagytam, hogy így mondta: " Jó értelemben érzem ezt".
2013. máj. 12. 14:20
4/5 anonim válasza:
Mindegy,akkor meg ezért tört rá a pánik kissé:) Lassíts akkor is :)
5/5 A kérdező kommentje:
most írt szégyenlősen, hogy jól érzem-e magam vele.
2013. máj. 12. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!