Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális az a fiú, aki elmehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az a fiú, aki elmehetne egy jó csajjal randizni, ehelyett otthon ül?

Figyelt kérdés
2013. máj. 11. 18:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

"még nem is ismer" & " tudtommal nem szerelmes senkibe"

Ez nem zárja ki, hogy szerelmes legyen másba.

De az is lehet, hogy olyan dolga van, amiről inkább nem beszélne mások előtt.

Lehet megy a hasa...te se mennél el.

Szerintem próbáld meg máskor.

2013. máj. 11. 19:32
 12/24 A kérdező kommentje:
na vannak itt hasznos gondolatok, köszönöm.. hamar ítélkeztem belátom
2013. máj. 11. 19:37
 13/24 anonim ***** válasza:

randizunk mi veled, mi GYK-s fiúk!! de ugye nem baj hogy szüzek vagyunk? :/

F19

2013. máj. 11. 19:45
 14/24 anonim ***** válasza:
...nem vagyunk. de nem is randizunk veled. én legalábbis nem.
2013. máj. 11. 19:50
 15/24 anonim ***** válasza:
Hmm szóval jó csaj vagy,legalábbis ezt állítod magadról. Szerintem jobban jár,hogy otthon marad. Szerintem nem gondola át a múltkor ezt a randit és most jutott eszébe,hogy "mi van ha csak hülyíteni akar?"
2013. máj. 11. 20:15
 16/24 A kérdező kommentje:
Ez aztán a logika. Jó csaj nem lehet más, csak aki hülyíti a pasikat.
2013. máj. 11. 20:28
 17/24 anonim ***** válasza:

Szerintem arra gondol hogy lehet kevésnek érzi magát hozzád és nem is veszi komolyan, hogy találkozni akarsz vele. vagy más egyebet akarsz tőle. csak szívatod.

Lehet valaki már verte így át.

Ezért mondtam, hogy egyelőre hagyd, majd később vesd fel neki újra, hátha akkor igen.

Ha akkor se, akkor kérdezz rá, hogy mégis miért nem.

2013. máj. 11. 20:48
 18/24 A kérdező kommentje:
Értem meg gondoltam én is erre. Köszi
2013. máj. 11. 20:50
 19/24 anonim ***** válasza:

Szerintem is normális. Vannak akik nem szeretnek randizni, ismerkedni, udvarolni. Nem azért mert szarok, hanem mert zárkózottak ,és nem szeretnek társasági életet élni. Ez is egy választási lehetőség.

Randizás tisztán a megfelelőség bemutatásáról szól, mint egy slejtező egy showműsorban, mint egy állásinterjú.

Ott mutatkozol be,hogy kiféle miféle is vagy, hogy kelljél e egyáltalán a nőnek igazán. Van akiket ez a szituáció annyira nem vonz, az állandó elvárások, és teljesítménykényszer kereszttüzében.

Valószinűleg neki nyugisabb volt otthon egyedül, mint erőltetett beszélgetést folytatni egy nővel, mert bizony a randik egy része az a kínos hallgatásokkal és előre kitervezett szövegirányítással teleerőltetett nehezen oldódós vacak lehet. Nekem például ez nem kéne. Én is inkább otthon maradnék.

Max akkor mennék, ha tudnám biztosan, hogy a lány rugalmasabb, meg nem az a meg kell hódítani típus, és vágható be az ágyba ahogy kell minél hamarabb. nálam nem volna semmivel sem értéktelenebbnek tartva, mintha még kéretné magát hetekig, hónapokig játszaná az agyát.

Egy kufircolós légyottott azért nehéz kihagyni. Egy erőltetett ismerkedős randit azt azért megérthető ha nem nagyon akar bevállalni!

Főleg ha nem túl beszédes az illető, nem az a rögtönzős, minden szituációban feltalálja, kivágja magát szövegileg, és fantasztikus személyiségébel és orgánumával hódítós féle. Az konkrétan azok pályája, mármint a randitájm.

Tehát summa summarum, nem biztos hogy annyira hülye. HElyzetfüggő.

2013. máj. 11. 22:06
 20/24 A kérdező kommentje:
Egyetértek, én is erőltetettnek tartom a randikat. Viszont őt máshogy nem tudtam volna megismerni.
2013. máj. 11. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!