Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mért ráz le ha bejövök neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért ráz le ha bejövök neki?

Figyelt kérdés

Van egy csaj akinek bejövök Rengeteg érdeklődési jelet küld felém A levegő forr köztünk amikor együtt vagyunk Sokszor megérint,sokáig a szembe néz megnyalja a száját stb

De amikor elhívom valahova mindig jön a kifogásaival hogy miért nem ér rá. És nem értem mért. Szeretem ha valamiért meg kell küzdeni De ő elérhetetlen Nincs neki senkije szal ezért sem értem Úgy nehéz vele összejönni ha nem akar eljönni sehova Ha telefonon hívom mindig örül neki Állandóan a nevemen szólít becézget Mit csináljak hogy valami pozitív történjen F

2013. máj. 11. 17:15
 1/8 anonim ***** válasza:
jujj nehéz.. hány évesek vagytok és honnan ismeritek egymást? amúgy fogalmam nincs mi lehet, lehet, hogy megijed a találkozóktól, nem tudom...
2013. máj. 11. 17:21
 2/8 anonim ***** válasza:

kis erőszak kell, de finoman :P

odamész hozzá mikor egyedül vagytok(fontos h csak 2esben, ne legyen közönség)

magadhozrántod, egyik kezeddel rámarkolsz a seggére, másikkal odahúzod a fejét és lekapod:D

de ezt gyorsan:D

fülébe súghatod h kívánlak,stb..

ha ezekután is eltol akkor cumi van

ha lepofoz akkor leoltod :)

22f

2013. máj. 11. 17:24
 3/8 anonim ***** válasza:

Es ha csak azt akarja, hogy tetszen neked? Vagy ha nem akar veled osszejonni, mert hallott mar rolad dolgokat? Vagy fel?

Ezeket tudom elkepzelni. Beszeld meg vele. :)

2013. máj. 11. 17:36
 4/8 A kérdező kommentje:
nem lettem előrébb
2013. máj. 12. 20:53
 5/8 anonim válasza:
Játszadozik, ez pozitív.Viszont a te esetedbe nem, mond meg neki hogy szerettél volna többet, de ami nem megy azt nem kell erőltetni."Legyünk barátok".1-2 hét és tied a csaj.De ne mutass felé érzelmeket, csak tényleg mint barát.
2013. máj. 16. 17:53
 6/8 anonim válasza:

Az előző.

Ne azt érje el, hogy harcolj érte, hanem te érd el, hogy ő akarjon harcolni érted.(ehhez szükséges hogy olyan ember legyél akire szüksége van egy kapcsolatba).Ha 16 év alatt vagytok akkor nem mondtam egy szót se.. bár egy próbát megér.

2013. máj. 16. 17:55
 7/8 A kérdező kommentje:
ezt kipróbálom :)
2013. máj. 18. 12:23
 8/8 A kérdező kommentje:
hagyom az egészet, kiderült róla egykét dolog az életéből
2013. máj. 25. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!