Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért ráz le ha bejövök neki?
Van egy csaj akinek bejövök Rengeteg érdeklődési jelet küld felém A levegő forr köztünk amikor együtt vagyunk Sokszor megérint,sokáig a szembe néz megnyalja a száját stb
De amikor elhívom valahova mindig jön a kifogásaival hogy miért nem ér rá. És nem értem mért. Szeretem ha valamiért meg kell küzdeni De ő elérhetetlen Nincs neki senkije szal ezért sem értem Úgy nehéz vele összejönni ha nem akar eljönni sehova Ha telefonon hívom mindig örül neki Állandóan a nevemen szólít becézget Mit csináljak hogy valami pozitív történjen F
kis erőszak kell, de finoman :P
odamész hozzá mikor egyedül vagytok(fontos h csak 2esben, ne legyen közönség)
magadhozrántod, egyik kezeddel rámarkolsz a seggére, másikkal odahúzod a fejét és lekapod:D
de ezt gyorsan:D
fülébe súghatod h kívánlak,stb..
ha ezekután is eltol akkor cumi van
ha lepofoz akkor leoltod :)
22f
Es ha csak azt akarja, hogy tetszen neked? Vagy ha nem akar veled osszejonni, mert hallott mar rolad dolgokat? Vagy fel?
Ezeket tudom elkepzelni. Beszeld meg vele. :)
Az előző.
Ne azt érje el, hogy harcolj érte, hanem te érd el, hogy ő akarjon harcolni érted.(ehhez szükséges hogy olyan ember legyél akire szüksége van egy kapcsolatba).Ha 16 év alatt vagytok akkor nem mondtam egy szót se.. bár egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!