Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tudtok egy szép lányról képet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok egy szép lányról képet küldeni?

Figyelt kérdés
Van eyg fiú a suliban, aki tetszik nekem. Észrevettem, hogy gyakran néz engem. De még sose beszéltünk. Lehet, hogy hülyeség, amit csináltam, de csináltam magamnak egy álprofilt és azon kersztül akartam őt megismerni, illetve esetleg buzdítani, hogy közeledjem felém. Csak ez sajna nem jött össze, mert azt mondta, hogy csak akkor ismerdekik meg velem, ha küldök magamról fényképet. De ugye, magamról nem küldhetek, ezért szeretném kérni a segítségetek. Hogyha tudtok egy 16-18 éves lányról képet küldeni, aki nem az ALföldön él és elég szép is. akkor légyszi küldjetek, mert nagyon szükségem lenne rá. Előre is köszi.

2013. máj. 11. 10:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mi az hogy nem tudsz mit csinálni?? Miért kell ezeken ennyit agyalni?? írj neki a saját profilodról és heló. Nem értem mit akarsz ezzel az egésszel elérni.
2013. máj. 11. 13:55
 12/14 A kérdező kommentje:

természetesen nekem is eszembe jutott már, hogy írjak neki a saját profilomról, de nem is az ismerősöm. ez az egyik. a másik ha is lenne, akkor is félnék rá írni. meg úgy gondolom, hogy a fiúnak kell kezdeményezni. már leírtam, hogy mit akarok ezzel elérni. szóval mégegyszer nem fogok. és én a kérdésemre, szerettem volna választ kapni és nem véleményeket kértem. nekem se könnyű ez az egész. főleg, hogy elég őszinte ember vagyok. kivéve most, mert tényleg más dolgot nem tudok kitalálni.

8-as válaszoló hidd el, hogyha nekem tetszik, akkor nagyon jól nézhet ki, mert nekem nem nagyon szokott egy fiú se tetszeni, az nagyok ritka, vagyha tetszik is 1-2 hétig esetleg és annyi, őt viszont már 3 éve ismerem és azóta tetszik nekem. szóval arra kérek mindenkit, hogy képet küldjön, ha akar és ne véleményt írjon, mert nem azt kértem.

2013. máj. 11. 17:32
 13/14 anonim ***** válasza:

Látom nem lehet lebeszélni :D Akkor tessék pár kép:

[link]

[link]

[link]

[link]

próbáltam természetesebb képeket keresni :D

2013. máj. 11. 18:33
 14/14 A kérdező kommentje:
köszi szépen. szerintem az első kettő közül lesz valamelyik. az első jobban tetszik. de én inkább a másodikra hasonlítok. szóval inkább az lesz.
2013. máj. 11. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!